MyHeritage - Obnovení předplatného Premium Plus - Vyřešeno

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

MyHeritage - Obnovení předplatného Premium Plus - Vyřešeno

Příspěvekod Ladulinka » stř zář 10, 2014 9:25

Dobrý den,
za pár dní mi končí předplatné Premium Plus na MyHeritage. Nikde nemůžu najít cenu předplatného na další rok, příp. třeba zvýhodněné předplatné na delší dobu. Dokud jsem neměla tuto verzi a byla možnost ji zakoupit, tak jsem ceník v pohodě našla a teď už ne. Početla jsem si tady nepříjemné zkušenosti s automatickým obnovením předplatného a automatickým stržením částky z plat. karty bez vědomí člověka a jestli jsem to dobře pochopila tak ani dopředu nevíte kolik zaplatíte. Může mi prosím někdo poradit, kde na MyHeritage ve verzi Premium Plus najdu ten ceník předplatného nebo ho tam ani nenajdu? Případně jak se k těmto informacím dostat? Anglicky neumím a jejich stránky v češtině nejsou. A jestli jsou, tak já je nenašla. Je nějaký program na tvorbu rodokmenu, který by fungoval jako Myheritage? Shody v rodokmenech a další užitečné údaje? Dá se zkopírovat odtud celý rodokmen s daty a s fotkama a přenést jinam tak, aby údaje včetně fotek u jednotlivých lidí zůstaly a daly se rozkliknout?
Moc děkuju za rady.
Lada
Naposledy upravil Ladulinka dne čtv zář 11, 2014 21:11, celkově upraveno 1
Ladulinka

Oblast pátrání: Zajícovi - Hlinsk (Ukrajina), Žandov, Kolvín a okolí, Chodouň, Hořovice (Kadeřábkovi, Zajícovi), Duhovi - Bikoš, Všeradice, okr. Beroun, Podcurkov (Ukrajina), Olomoucko, Šumpersko

Re: MyHeritage - Obnovení předplatného Premium Plus

Příspěvekod Slim » stř zář 10, 2014 9:49

Kliknete na své jméno vpravo nahoře, pak z menu zvolíte "Moje nákupy", v předplatná stránek si dáte u "Předplatná stránek" u Vámi zvoleného předplatného "Zobrazit podrobnosti", následně "Další podrobnosti". Pak tlačítko "Prodloužit plán webu". Následně už máte roletku, kde si vyberete délku prodloužení a s tím i související slevy. Jinak to nabízí pak slevy individuálně a odlišné od těch v roletce, skutečnou slevu a cenu uvidíte v políčku níže
(u mne při výběru

1 rok 0% - sleva 25% celkem tedy 107.40EUR
2 roky 20% - sleva 40% celkem tedy 171.84EUR
5 let 30% - sleva 47% celkem tedy 375.90EUR

nezapomenout, že to je částka bez DPH 21%).
Naposledy upravil Slim dne stř zář 10, 2014 9:57, celkově upraveno 1
Slim

Oblast pátrání: Kunčice nad Ostravicí (Velké Kunčice, Ostrava-Kunčice)
Hrabová (Velká Hrabová, Ostrava-Hrabová)

Příspěvekod Branwen » stř zář 10, 2014 9:56

Něco tady: [url]http://www.myheritage.cz/varianty-předplatneho[/url]
a tady: http://www.myheritage.cz/help/cs/topics/predplatne-cz/.

Zde: http://www.myheritage.cz/help/cs/2012/10/jak-provedu-export-gedcom-ve-family-tree-builderu/ export do GEDCOMu, který by měl zpracovat i fotky a snad s ním umí pracovat i jiné programy.
Branwen

Oblast pátrání: Telč, Třešť, Brtnice, Bohdalov, Žďár n. S.

Příspěvekod Slim » stř zář 10, 2014 10:02

Jinak ješdě dodám, že na webu lze nalézt kódy pro uplatnění dalších slev, třeba 5% platných tento měsíc zde:

http://www.retailmenot.ca/coupons/myher ... ?c=3616808

mnou výše uvedené ceny se po zadání kuponu z uvedených stránek snížily na 28% 102.03, 43% 163.25 a 50% 357.11 EUR.
Slim

Příspěvekod Ladulinka » stř zář 10, 2014 10:41

Proklikala jsem se na Předplatné stránek, podrobnosti, další podrobnosti nebo ukončit předplatné. dala jsem další podrobnosti a zobrazil se mi účet stránek. Nevidím tam tlačítko prodloužit plán webu. Předplatné jsem platila loni 17. září. Buď se špatně dívám nebo se mi to tam objeví později? Možnost uplatnění slevových kupónů je bezva. Děkuju
Ladulinka

Oblast pátrání: Zajícovi - Hlinsk (Ukrajina), Žandov, Kolvín a okolí, Chodouň, Hořovice (Kadeřábkovi, Zajícovi), Duhovi - Bikoš, Všeradice, okr. Beroun, Podcurkov (Ukrajina), Olomoucko, Šumpersko

Příspěvekod Slim » stř zář 10, 2014 10:56

Později asi ne, mi předplatné končí až příští rok v květnu. Nevím, jak jste platila původně, ale nemáte kupříkladu na paypalu povolenou opakovanou platbu? Protože já tlačítko ukončit předplatné nemám. Já bych zkusil zrušit režim předplatného a dozajista se Vám pak ono prodloužení plánu webu objeví.
Slim

Příspěvekod Ladulinka » stř zář 10, 2014 11:39

Jenomže aby se mi nestalo, že mi celý rodokmen zmizí. Mám sice spoustu dat po papírech, ale neumím si představit dávat to znova dohromady. Ve správě rodokmenů je možnost Exportovat do GEDCOMu. Co to znamená? Nejsem zběhlá v takových věcech. Založit si stránky u toho GEDCOMu a pak si to tam překopírovat? Dá se to nějak stáhnout nebo zálohovat ještě předtím, pro případ, že se to nepovede a navždy zmizí? Když bych to exportovala, zůstane mi to i v MyHeritage nebo se mi to tím exportem může smazat? V takových věcech jako orientace v různých programech, export od někud někam, apod. to je moje slabá stránka. Špatně se v tom orientuju a mám strach, že něco špatně odkliknu. Tak kdyby moje otázky byly divný, tak se nezlobte.
Ladulinka

Příspěvekod Slim » stř zář 10, 2014 12:10

Nemusíte mít obavy, to se nestane a nestane se to ani v případě, že Premium Plus vyprší a nezaplatíte. V případě vypršení nebude možnost dělat další úpravy v rodokmenu až do zaplacení pokračování plánu. Jinak zrušením předplatného rušíte automatické předplácení pokračování plánu, ne aktuálně platný plán. Každopádně nepodceňujte archivaci, záložka Rodokmen, volba Spravovat rodokmeny a volba exportovat do Gedcomu. Vytvořený soubor (informace o něm přijde emailem) si pak stáhněte a uložte. Je dobré tento soubor mít, ať se stane cokoliv. Nemusíte s ním umět pracovat, ale je dobré ho mít.
Slim

Příspěvekod Ladulinka » stř zář 10, 2014 13:19

Děkuju, snad se mi to bez problémů podaří.
Ladulinka

Příspěvekod Zora » stř zář 10, 2014 18:19

Pokud máte Premium, můžete také hledat shody sama.
Na netu si zadejte do vyhledavače kombinaci - např. pro shody u rodokmenu Novák Praha
myheritage rodokmen novák praha.

Pokud vyjedou nějaké výsledky, je tam vždy uveden správce stránek.
Toho si pak můžete si sama dohledat na myheritage a buď mu poslat zprávu, nebo požádat přímo o členství. To Vám premium umožňuje.
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod Slim » stř zář 10, 2014 20:32

Myslím, že tazatelce šlo o hledání shod v jiném programu, kdyby se rozhodla s MyHeritage skončit.
Slim

Příspěvekod Zora » stř zář 10, 2014 20:35

Nic proti, jen jsem ji dala na zváženou, jak by také mohla postupovat, pokud ji MH sám shodu nenabízí. Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod Slim » stř zář 10, 2014 20:38

Máš pravdu, omlouvám se :)
Slim

Příspěvekod Zora » stř zář 10, 2014 20:58

Proboha, vůbec o nic nejde, neumím poradit kolem programů tak jako Ty, ale snažím se pomoct tak, jak to dělám já. Aspoň maličko, v porovnání s Tebou :-) Z
Zora

Příspěvekod Ladulinka » stř zář 10, 2014 21:16

Pokusím se stáhnou rodokmen z MyHeritage do GETCOMu. Pak asi zruším předplatné u uvidím co bude nebo za jakou cenu mi předplatné nabídnou a použila bych i ten slevový kupón. Zaplatit si to teda můžu kdykoli i po splatnosti bez ztráty dat v rodokmenu. Stejně mi to přijde nefér, že člověku strhnou automaticky nějakou částku z účtu a nedají vědět.
Díky za informace
Ladulinka

Další

Zpět na Otázky a odpovědi