Aplikace online

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

Aplikace online

Příspěvekod PClow165 » pát lis 21, 2014 4:32

Dobrý den dámy a pánové,

Zatím se na této aplikaci pracuje, takže nebuďte ze stránky vyplašení a zkuste se zaregistrovat a své informace uchovávat u nás. Nebojte se veškeré informace archivujeme a budeme je i nadále šifrovat.

Stránka je zdarma - základní funkce, které budete potřebovat pro správu svých rodin tak i zůstanou. Samozřejmě budeme se snažit zprostředkovávat i služby jako pomoc při vyhledávání a podobně, které však v chceme zpoplatnit.

dnes dne 21.11.2014 pro základní ovládání přidám návod - video návod i textový. není to zas tak složité.

http://www.e-koreny.cz

PS: pokud budete využívat počítač, který je v jiném jazyce bude stránka v angličtině - stránka může obsahovat chyby v ostatních jazycích - překlad probíhal za pomocí googlu.

pokud chcete podpořit vývoj, sdílejte aplikaci dál, pokud se mi pomocí vložené reklamy podaří zaplatit výdaje tak budu pokračovat a vylepšovat rychleji. Sponzoři a podobně mohou kontaktovat info@e-koreny.cz nebo support@e-koreny.cz

Pár obrázků:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PClow165
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát lis 21, 2014 3:55

Re: Aplikace online

Příspěvekod Radix » pát lis 21, 2014 9:56

Mně se načte jen první část stránky, dál již nejde posouvat.
Přílohy
23.jpg
Radix
 
Příspěvky: 3179
Registrován: úte led 08, 2013 18:54

Re: Aplikace online

Příspěvekod Pichnat4 » pát lis 21, 2014 11:39

Stránky se mi také nezobrazují celé. Cca jen obrázek a dva odstavce z textu. Nepřizpůsobují se různému rozlišení. Abych viděl veškerý obsah, musím zoomovat stránku na 50 %, a to abych měl oči jako ostříž.

Nehledě na to, že "že jste srozumněn s pravidli webu", by mělo být Y.
Pichnat4
 
Příspěvky: 636
Registrován: čtv zář 13, 2007 17:36
Oblast pátrání: Rakovnicko, Lounsko, Žatecko, Berounsko, Rokycansko

Re: Aplikace online

Příspěvekod Slim » pát lis 21, 2014 13:42

Ufff, učebnicový příklad, jak nedělat stránky. Ze stránek nelze absolutně poznat, co je jejich cílem a důvody proč využívat právě je. Ve výše uvedených snímcích rozhraní mě děsí políčko kredity, což značí zpoplatnění užívání nějakým kreditním způsobem. Osobně nevidím důvod, proč bych za něco takového měl platit.
Slim
 
Příspěvky: 2566
Registrován: čtv úno 14, 2013 14:01
Bydliště: Ostrava - Hrabová
Oblast pátrání: Kunčice nad Ostravicí (Velké Kunčice, Ostrava-Kunčice)
Hrabová (Velká Hrabová, Ostrava-Hrabová)

Re: Aplikace online

Příspěvekod Semik » pát lis 21, 2014 14:41

Jen letmý pohled mi stačí k tomu, že prostě ne. O šifrování si můžeme nechat jen zdát. Na stránkách se píše "Stále víc lidí v posledních letech přitahuje věda zvaná genealogie". A přitahuje i tvůrce takovýchto omylů. Pochybuji, že autor má dobré úmysly.
Semik
 
Příspěvky: 410
Registrován: ned říj 23, 2011 22:20
Oblast pátrání: Smrdov
Sázavka
Ovesná Lhota
Bačkov
Leština u Světlé

Re: Aplikace online

Příspěvekod Zora » pát lis 21, 2014 15:27

Slim píše:Ufff, učebnicový příklad, jak nedělat stránky. Ze stránek nelze absolutně poznat, co je jejich cílem a důvody proč využívat právě je. Ve výše uvedených snímcích rozhraní mě děsí políčko kredity, což značí zpoplatnění užívání nějakým kreditním způsobem. Osobně nevidím důvod, proč bych za něco takového měl platit.



Ještěže máme na fóru "naše vlastní" znalce. Když se mně zdálo, že jsem mimoň , vidím půlku aplikace, podivnou češtinu a asi nechápu, proč je něco takového nabízeno, moc mě potěšilo ( tedy rozuměj pomohlo), když se pak dočtu názor odborníků :-)))
Díky, všem, co rozumí problematice a podělí se o názor. Z
Uživatelský avatar
Zora
 
Příspěvky: 28991
Registrován: čtv kvě 31, 2012 14:01
Bydliště: Ivančice
Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Re: Aplikace online

Příspěvekod Kasr » pát lis 21, 2014 15:31

Amatér nebo amatéři, asi zakládají sbírku mailových adres. Bohužel jsem jim adresu poskytl, to co by mělo být známo před registrací je až po ní. Odkaz na Podmínky použití se zobrazí až po prvním přihlášení a není funkční!
Dokonce tam mají i nefunkční zrušení účtu, tak se asi pokouší si ze zájemců udělat pokusné králiky, vynikající reklama!
Kasr
 
Příspěvky: 172
Registrován: pon lis 05, 2012 20:49

Re: Aplikace online

Příspěvekod carlos » pát lis 21, 2014 17:04

No mě už odrazuje hlavně registrace, aniž bych viděl výstupy a bližší iinformace. Zajisté nebudou výstupy v podobě těch stromů na úvodní obrazovce. Ty obrázky jsou někde stažené z netu. Takže za mne ne. Výstupy si dělám sám a pro shromažďování dat mě plně stačí BK5. Ve scriptu těch stránek je odkaz na tvůrce - http://www.being.cz. Ono hrát hry není bohužel to samé jako udělat slušný program pro cokoliv. :roll:

http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... tschli.jpg
Uživatelský avatar
carlos
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv kvě 10, 2007 15:39
Oblast pátrání: Liberecko, Semilsko
http://www.genealogieglaser.euweb.cz/index.html
http://vlach.webz.cz
http://zds-rochlice.webz.cz/
R1b - R-Y19469 - R-F2610
https://www.yfull.com/tree/R-Y19469/
https://www.yfull.com/mtree/H3p/

Re: Aplikace online

Příspěvekod PClow165 » úte lis 25, 2014 9:07

Všichni si myslí jak je to vše strašně jednoduché, nějak se začít musí - a proč to chci dělat? Protože jeden z mých rodičů se tím již delší dobu zabývá. (Nikdo vám to nebude dělat úplně zdarma, proto se do budoucna počítá se zpoplatněním.) Některé věci nejsou v běhu, ale to už je vidět v pravém horním rohu při nápisu BETA verze. Jinak jak už jsem zde psal email, tak odstranění účtu není problém, vaše heslo neznám v databázi není uloženo. Takže prosím na info@e-koreny.cz pošlete email abych mohl ověřit že jste to vy a podle emailu odstraním záznamy z Databáze. Všichni srovnávají všechno s profesionály, kteří to dělají 8hodin denně v týmu 20ti a více lidí. Stránka je zdarma, protože zatím není dokončená. Obrázky použíté na webu mají všechny volné použití.

Pro Carlos: Smůla - hry nehraji. To že se zabývám ve volném čase dalšími věcmi jako překlady a podobně, tak neznamená, že jsem hráč. Nechci nikoho urážet, mohl bych se k vaším 3 webům taky vyjádřit.

ODSTRANĚNÍ ÚČTU JIŽ FUNGUJE - drobná chybka v kódu.
PClow165
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát lis 21, 2014 3:55

Re: Aplikace online

Příspěvekod Zora » úte lis 25, 2014 9:34

Sorry, ale jsme tady z velké části kupodivu genealogové, ne ajťáci, Je fajn, že něco vymýšlíte, ale za mě taky ne. Z.
Uživatelský avatar
Zora
 
Příspěvky: 28991
Registrován: čtv kvě 31, 2012 14:01
Bydliště: Ivančice
Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Re: Aplikace online

Příspěvekod PClow165 » úte lis 25, 2014 10:06

Zora píše:Sorry, ale jsme tady z velké části kupodivu genealogové, ne ajťáci, Je fajn, že něco vymýšlíte, ale za mě taky ne. Z.


Děkuji za názor. Vážím si každého názoru, který je k něčemu prospěšný. Rád bych aby to někomu pomohlo. Je to pracovní verze - vše se může milionkrát ještě změnit. Začal jsem na tom pracovat kvůli jednomu z rodičů. A každá rada ohledně toho co tam vylepšit je dobrá. Chyby které jste nahlásili vč. hrubky - jsem opravil, asi tam ještě něco bude, ale až na to příjde čas. Za každého kdo bude spolupracovat budu rád. Proto jsem se obrátil na toto forum.
PClow165
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát lis 21, 2014 3:55


Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků