TNG - verze 10

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

TNG - verze 10

Příspěvekod mipa » stř úno 12, 2014 21:29

Dnes byla vydána nová verze, v pořadí již 10., jednoho z TOP programů na tvorbu genealogických webových stránek - The Next Generation of Genealogy Sitebuilding (TNG).

Program je plně lokalizován v češtině, včetně nápovědy k administrativní části. Pomocí TNG lze vytvořit dynamické webové stránky. Data jsou uložena v MySQL databázi, kam jsou naimportována s využitím souboru GEDCOM, a zobrazována pomocí PHP. Program nevytváří jednotlivé statické HTML stránky. K úspěšnému provozování webové prezentace TNG je tedy potřeba hosting, který podporuje MySQL a PHP. Data tedy nejsou importována do žádné komerční genealogické databáze.

Další informace k programu můžete najít i zde, včetně odkazu na mapu s mnoha webovými stránkami, které běží na programu TNG.
mipa
 
Příspěvky: 112
Registrován: pon lis 24, 2008 8:44
Oblast pátrání: Šumpersko, Olomoucko, Svitavsko

Re: TNG - verze 10

Příspěvekod mipa » pon srp 25, 2014 7:28

Jako podpora českým uživatelům bylo nově založeno diskuzní fórum týkající se programu TNG. Najdete zde informace o vydání nových verzí a buildů, včetně možnosti stažení aktuálního českého překladu, a postupně i další informace o zobrazení diakritiky, importu dat, opravných módech, apod.
Fórum najdete zde.
mipa
 
Příspěvky: 112
Registrován: pon lis 24, 2008 8:44
Oblast pátrání: Šumpersko, Olomoucko, Svitavsko


Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků