Dvě online verze MyHeritage

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

Dvě online verze MyHeritage

Příspěvekod PomněnkaPrvní » ned srp 10, 2014 22:02

Pracuji s online verzí MyHeritage na internetu. Program Family Tree Builder mám stažený také, ale používám ho jenom pro výstupy.
Před časem se mi moje online prostředí MyHeritage změnilo.
Zmizel levý panel s rychlým přístupem ke všem informacím, které si o osobách zapisuji.
Nově jsem musela u každého člověka klikat na symbol tužky, otevřel se mi jeho profil, v něm jsem se dál proklikávala např. ke komentářům, které jsem si o člověku poznačila - pro mě příšerně nepraktické, nic jsem neměla jako dřív hned na očích. Naopak v této nové verzi přibyl panel na rychlý posun po rodostromu - to je určitě dobrá věc.
Ale ten levý panel původní verze mi chyběl tak moc, že jsem zkoušela možné i nemožné nastavení, abych se vrátila ke staré verzi. Bez úspěchu. Zkoušela jsem si na novou verzi zvyknout - také bez úspěchu :wink:
Začala jsem se tedy přihlašovat pod manželem, kterému stará verze zůstala.
Stále mi bylo záhadou, proč to máme každý jinak.
A záhadu jsem vyřešila, tak jestli má někdo podobné trápení, možná mu pomůžou moje informace.
Zjistila jsem, že ta nová verze je (pravděpodobně) pro lidi, co mají účet prémium. Můj manžel ho nemá, zůstala mu stará verze. Já ho mám, jako bonus mi dali jejich nejnovější verzi.
Napsala jsem Rafaelovi (podpora na MyHeritage) - první mail nepochopil a poradil mi, abych si aktualizovala Family Tree Builder.
Ve druhém mailu jsem znovu zopakovala, že pracuji online na internetu a pro jistotu přidala obrázky staré verze (přihlášena pod manželem) a nové verze (přihlášena pod sebou). Vyjádřila jsem přání navrátit se ke staré verzi.
Ještě týž den mi Rafael napsal, že změnu provedl a zda potřebuji ještě něco jiného :)

Takže kdo vzpomíná na starou verzi s uživatelsky příjemným levým panelem všech informací a nadává na verzi novou, nezdržujte se zkoumáním nastavení, jak to vrátit zpátky, ale napište na podporu. Přehodí Vám to během chvilky.

Hezký večer!
PomněnkaPrvní
 
Příspěvky: 562
Registrován: ned pro 15, 2013 18:22

Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník