od LucieZach » ned říj 27, 2013 16:15
Dobrý den všem, vzhledem k tomu, že mi dnes nefunguje actapublica a mám chvilku, tak jsem se chtěla zeptat vás zkušenějších na radu. Potřebuji vyhledat biologického otce mého taťky. Vím však minimum informací. Také jsem letos hledala žijící příbuzné, ale vždycky pocházeli z nějaké vesničky a doteď jsem narazila na samé ochotné lidi a k příbuzným jsem se dostala bez toho, abych zvedla zadek z domova. Jenže tento pán pochází z Prahy, měl se tam narodit a co vím, tak i zemřít. Čili hledání jehly v kupce sena. Vím jen jméno a příjmení (ještě ke všemu tuctové) a bydliště Praha. Mám ho zapsaného v rodném listě. Nechci dělat žádný rodokmen z jeho strany, jen by mě zajímalo, kdy se narodil, kdy zemřel a hlavně nač zemřel. Dá se k takovýmto informacím vůbec dostat? Jediným jeho dítětem byl můj taťka, víme, že už nikdy žádné děti neměl. Nevím ani, kdy si bral mou babičku. Ta o něm mluvit vůbec nechce. Bylo by mu kolem 75 let, možná i víc. Jeho příjmení neneseme, babi se vdala a on se svého syna zřekl a vzal si ho náš děda za svého. Poradil by mi někdo, kam bych se mohla obrátit? Děkuji a budu vděčná za jakoukoliv pomoc.
Naposledy upravil
LucieZach dne stř říj 30, 2013 13:09, celkově upraveno 1