Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
genealog píše:Dobrý den,
mohl byste se mě prosím podívat, zdali se v Berní rule na Merklínském panství (okr.Plzeň-jih) vyskytoval Weber a Stich? Děkuji.
mohl bych Vás opět poprosit, zdali byste mě zjistil, v jaké vesnici v panství Zelená Hora (okres Plzeň-jih) se vyskytoval Bárta? Moc děkuji.
maja-x píše:Prosím o vyhledání Vendelína Hottmara, pololáník z Rotneka (Dnes Červená, část Letohradu), hlavně mi jde o to, jak se na tento grunt dostal, nenarodil se tam, jsou tam nějakézvláštní pro mě poměry. Díky Majka
vonTeschenfeld píše:Dobrý večer,
můžu poprosit o vyhledaní příjmení Zagan (jiné možné formy zápisu: Sagan, Sagen, Zagen, Segen, Zegen), někdy se u přepisu zapomíná na písmeno "n" na konci
Děkuju
veny60 píše:Dobrý den. Dovoluji si požádat Vás o informaci z Berní ruly. Jedná se o mého předka Matěje Hrabáně, sedláka, který je ( v rocev 1835) zmíněn v matrice oddaných jako otec ženicha Václava Hrabáně (narozeného asi 1771) z Vrdů 21. Starší informace nemohu najít.
Je možné, že Matěj o statek z nějakého důvodu přišel, nebo majetek přešel na jiného bratra a Václav se do Vrdů přistěhoval už jako podruh. Pořeboval bych zjistit odkud.
Předem děkuji.
mohl bych poprosit, zdali byste se mě podíval, kde se v Prácheňském kraji vyskytoval Benedikt?
Děkuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků