U dědy jsem našel starou fotku, nevěděl kdo to je… včera jsem tu fotku ukázal prastrýci a ten říkal že je to fotka ze Zázrivej, že to bude buď sestra jeho taťky,matka,nebo macecha (nikdo neví 100%)
Můj praděda Ján Dutka se narodil 12.7.1910 v Zázrivé na Slovensku, matka mu zemřela když měl dva roky, jeho otec se pozděj (r.1918) oženil s Rozálií Drengubiakovou (1891-1961).
a) jeho sestra – podle mě málo pravděpodobné, jeho sestra Mária (1908-1909) zemřela jako malé dítě, pak měl ještě druhou sestru (1920-?) ale s tou měl společného jen otce.
b) matka – Rozália rozená Kazáriková (1871-1914) narodila se v Zázrivé, praděda měla jako druhé dítě, zemřela r.1914 při porodu dítěte, které se narodilo jako mrtvé. Byla od svého manžela o devět roků starší, věk při úmrtí: 43
c) macecha – Rozália rozená Drengubiaková (1891-1961) narodila se v Zázrivé, jejím prním manželem byl Ján Mnich (svatba 1909). Druhým manželem byl vdovec Ján Dutka. Podle vyprávění s ní praděda dobrý vztah neměl. Prateta říkala, že tehdy praděda jel (i tetou) do Zázrivé za svou příbuznou.
Macecha zemřela v Likavce r.1961 v 70ti letech.
Fotka je matná, barva je hnědo-žlutá, má rámeček, zezadu není nic napsáno, je na ní nezmámá žena v šátku, má světlé vlasy, věk: neznámý, přibližný rok focení: neznámý.
Prosím o přibližný rok, a kdo to podle Vás je, předem MOC DĚKUJI.

________
danny