https://familysearch.org/pal:/MM9.3.1/T ... c=12763409
dakujem vopred za pomoc

Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
lenle píše:...teraz mi ide o to ci je mozne a ako je pravdepodobne ze Juraj Lestinsky bol jeho SKUTOCNY otec (hoci v case jeho narodenia nebol zosobaseny s jeho matkou)...
stanley4 píše:lenle píše:...teraz mi ide o to ci je mozne a ako je pravdepodobne ze Juraj Lestinsky bol jeho SKUTOCNY otec (hoci v case jeho narodenia nebol zosobaseny s jeho matkou)...
dá sa predpokladať, že bol otcom, viac by o tom povedal zápis o priznaní otcovstva... ale treba si uvedomiť, že otec nie je istý na 100% ani pri manželských deťoch...
lenle píše:stanley4 píše:lenle píše:...teraz mi ide o to ci je mozne a ako je pravdepodobne ze Juraj Lestinsky bol jeho SKUTOCNY otec (hoci v case jeho narodenia nebol zosobaseny s jeho matkou)...
dá sa predpokladať, že bol otcom, viac by o tom povedal zápis o priznaní otcovstva... ale treba si uvedomiť, že otec nie je istý na 100% ani pri manželských deťoch...
mate pravdu, nikdy nie je istota...
a neviete kde by sa dal najst taky zapis o priznani otcovstva? pocujem to prvykratpripadne co presne je napisane v tejto matrike na tom linku co som uviedla?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 7 návštevníků