http://actapublica.eu/matriky/plzen/pro ... strana=118
poslední zápis Marie Aubrechtová. Prosím o přečtení, špatně se mi to čte.Předem děkuji.M.
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
stanley4 píše:vzhľadom na kvalitu podkladu si nie som úplne istý, vidím to takto:
Aubrecht Frantissek, havíř v Sebešicích č.32, syn Jana Aubrechta, obuvníka v Sebešicích č.32, okres Zbinovský?, hejtmanství Hořovické, a téhož manželky Anny, rozené Cifrové? ze Sebešic č.32
Anna, dcera Jana Koželuha?, chalupníka ze Skomolna č. 17, okres Zbinovský?, hejtmanství Hořovické, a téhož manželky Anny, rozené Čermák-ové ze Skomelna č.-
mastermisule píše:Velice děkuji, to co jste přečetl vy, tak jsem nepřečetla já a obráceněokres je Zbiroh. Moc děkuji.M
stanley4 píše:mastermisule píše:Velice děkuji, to co jste přečetl vy, tak jsem nepřečetla já a obráceněokres je Zbiroh. Moc děkuji.M
Nemáte za čo
Podľa mapy som si myslel, že to bude Zbiroh, ale radšej som to napísal tak, ako som čítal...
Do budúcna - keď sa vám podarí niečo z textu prečítať, dajte to sem - ľahšie je doplniť/opraviť pár slov ako prepisovať všetko... hlavne priezviská, názvy obcí...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník