Prosím o přečtení-vyřešeno

Archiv vyřešených příspěvků. Prosíme již neoživovat.

Prosím o přečtení-vyřešeno

Příspěvekod mastermisule » čtv led 19, 2012 11:42

http://actapublica.eu/matriky/plzen/pro ... strana=118
poslední zápis Marie Aubrechtová. Prosím o přečtení, špatně se mi to čte.Předem děkuji.M.
Naposledy upravil mastermisule dne čtv led 19, 2012 13:13, celkově upraveno 1
mastermisule

Příspěvekod stanley4 » čtv led 19, 2012 12:20

vzhľadom na kvalitu podkladu si nie som úplne istý, vidím to takto:
Aubrecht Frantissek, havíř v Sebešicích č.32, syn Jana Aubrechta, obuvníka v Sebešicích č.32, okres Zbinovský?, hejtmanství Hořovické, a téhož manželky Anny, rozené Cifrové? ze Sebešic č.32
Anna, dcera Jana Koželuha?, chalupníka ze Skomolna č. 17, okres Zbinovský?, hejtmanství Hořovické, a téhož manželky Anny, rozené Čermák-ové ze Skomelna č.-
stanley4

Oblast pátrání: Uničovsko (Troubelice, Lipinka, Nová Hradečná, Libina)
SR - Horná Nitra, Liptov

Příspěvekod mastermisule » čtv led 19, 2012 12:37

stanley4 píše:vzhľadom na kvalitu podkladu si nie som úplne istý, vidím to takto:
Aubrecht Frantissek, havíř v Sebešicích č.32, syn Jana Aubrechta, obuvníka v Sebešicích č.32, okres Zbinovský?, hejtmanství Hořovické, a téhož manželky Anny, rozené Cifrové? ze Sebešic č.32
Anna, dcera Jana Koželuha?, chalupníka ze Skomolna č. 17, okres Zbinovský?, hejtmanství Hořovické, a téhož manželky Anny, rozené Čermák-ové ze Skomelna č.-

Velice děkuji, to co jste přečetl vy, tak jsem nepřečetla já a obráceně :-)okres je Zbiroh. Moc děkuji.M
mastermisule

Příspěvekod stanley4 » čtv led 19, 2012 13:03

mastermisule píše:Velice děkuji, to co jste přečetl vy, tak jsem nepřečetla já a obráceně :-)okres je Zbiroh. Moc děkuji.M

Nemáte za čo :)
Podľa mapy som si myslel, že to bude Zbiroh, ale radšej som to napísal tak, ako som čítal...
Do budúcna - keď sa vám podarí niečo z textu prečítať, dajte to sem - ľahšie je doplniť/opraviť pár slov ako prepisovať všetko... hlavne priezviská, názvy obcí...
stanley4

Oblast pátrání: Uničovsko (Troubelice, Lipinka, Nová Hradečná, Libina)
SR - Horná Nitra, Liptov

Příspěvekod mastermisule » čtv led 19, 2012 13:11

stanley4 píše:
mastermisule píše:Velice děkuji, to co jste přečetl vy, tak jsem nepřečetla já a obráceně :-)okres je Zbiroh. Moc děkuji.M

Nemáte za čo :)
Podľa mapy som si myslel, že to bude Zbiroh, ale radšej som to napísal tak, ako som čítal...
Do budúcna - keď sa vám podarí niečo z textu prečítať, dajte to sem - ľahšie je doplniť/opraviť pár slov ako prepisovať všetko... hlavne priezviská, názvy obcí...

Dám si pozor. Ještě jednou díky.M
mastermisule

Zpět na VYŘEŠENO