Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Noodle píše:... Pořízení snímků je jedna část celého procesu a to obvykle ta nejméně náročná. Aby měla digitalizace smysl, je třeba vytvořit metadata, provázat je s digitalizáty, publikovat informace v uživatelsky přívětivém prostředí a zajistit dlouhodobou udržitelnost celého systému. ...
Noodle píše:30. 11.
Pro zpřístupnění na našem webu jsou nově připraveny matriky farních úřadů Velká Úpa, Svoboda nad Úpou, doplněny f. ú. Teplice nad Metují a téměř celé f. ú. Vlčice a Úpice.![]()
![]()
![]()
![]()
Zuzana Jah píše:skvělá zpráva, to jsem vůbec nečekala, že něco přidají ještě do konce rokuhned mám veselejší den díky
SOA Zámrsk píše:Malý dárek pro rodopisce.
Právě proběhla aktualizace Inventáře matrik. Ke stažení jsou nově k dispozici matriky římskokatolických farních úřadů Nemyčeves, Lázně Bělohrad, Vysoké Veselí, Velký Vřešťov, Velká Úpa, Svoboda nad Úpou a Modletín, doplněny z velké části byly f. ú. Žacléř, Nový Bydžov, Úpice, Vlčice, Teplice nad Metují, a zpřístupněna většina f.ú. Pilníkov.
Noodle píše:Zuzana Jah píše:skvělá zpráva, to jsem vůbec nečekala, že něco přidají ještě do konce rokuhned mám veselejší den díky
Ano, je to tak
SOA Zámrsk píše:Malý dárek pro rodopisce.
Právě proběhla aktualizace Inventáře matrik. Ke stažení jsou nově k dispozici matriky římskokatolických farních úřadů Nemyčeves, Lázně Bělohrad, Vysoké Veselí, Velký Vřešťov, Velká Úpa, Svoboda nad Úpou a Modletín, doplněny z velké části byly f. ú. Žacléř, Nový Bydžov, Úpice, Vlčice, Teplice nad Metují, a zpřístupněna většina f.ú. Pilníkov.
http://vychodoceskearchivy.cz/zamrsk/sb ... 1587-1949/
hanucha píše:Zdravím, prosím jde vám někomu stáhnout matrika Nové Město nad Metují 114-7 - matrika N 1784-1836 ?
Mne se to vzdycky zasekne a nestahne se
hanysta píše:Zkusila jsem - vypadá to, že mi to jde. Máte dost volného místa na disku?
H.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků