SOA Zámrsk píše:...doplněny budou některé dosud chybějící matriky, resp. odkazy ke stažení zatím ve farnostech Heřmánkovice, Moravská Třebová, Ledeč n.S., Bílý Újezd, Černíkovice, Rychnov n.K., Říčky v Orl.horách, Bernartice,.......
Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
SOA Zámrsk píše:...doplněny budou některé dosud chybějící matriky, resp. odkazy ke stažení zatím ve farnostech Heřmánkovice, Moravská Třebová, Ledeč n.S., Bílý Újezd, Černíkovice, Rychnov n.K., Říčky v Orl.horách, Bernartice,.......
SOA Zámrsk píše:...přibude také Předhradí (Rychmburk) a Vilémov...
Noodle píše:...oblasti přibývají každým okamžikem...SOA Zámrsk píše:...přibude také Předhradí (Rychmburk) a Vilémov...
Karolina Vernerova píše:já jsem to chápala tak, že tyhle vesnice jdou tedy stáhnout pomocí upraveného adresního řádku, ne?
(ale ten můj ostrůvek- Rudník pořád nic)
Karolina Vernerova píše:já jsem to chápala tak, že tyhle vesnice jdou tedy stáhnout pomocí upraveného adresního řádku, ne?
Noodle píše:Já to taky tak pochopil, že se na jejich servery nahrávají matriky a jdou po úpravě odkazů stáhnout, ale nezkoušel jsem to (stále to není moje poslední oblast zájmu). Ale minimálně jako bludička, je ta informace dobrá.
Noodle píše:...oblasti přibývají každým okamžikem...SOA Zámrsk píše:...přibude také Předhradí (Rychmburk) a Vilémov...
SOA Zámrsk píše:...přidáme i Hněvkovice, Včelákov, Žumberk a asi třetinu matrik f.ú. Dubenec...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků