zburget píše:U Vademeca (používám jen na ZAO) je u mě rychlost naprosto perferktní, stabilita nemá chybu. Server error si neuvědomuju, že bych někdy viděl. Prohlížeč s tím nemá nejmenší problém.
Vadí mi tam dvě věci. Jedna je, že nepočítali s tím, že bych mohl prohlížet víc matrik, než jednu. Ale to se do "oblafnout", jen na to člověk musí myslet. A ta druhá je to neustálé odhlašování. To je opravdu hodně debilní. Ale když máte otevřený sken, opět se to dá "oblafnout" a znovu rozjet původní session. Jo, tohle je fakt dementní a doufám, že to v nové verzi bude o/upraveno. Filtry mi fungují naprosto spolehlivě. Jak jsem se zmínil na začátku, mluvím o ZAO. Jestli to v Litoměřicích dělá problémy, to nevím.
Tak ZAO jsem nepotřeboval snad nikdy. Používám zejména Litoměřice a AHMP, a v obou se objevují stejné problémy (a to ještě nemluvím o tom, že např. AHMP ani neumožňuje filtr podle let). Spoustu chyb jsem jim hlásil nejen já, ale i další uživatelé, a kdykoli pak byla v těch archivech nasazená nová verze, tak nikdy nebyla opravena ani jedna, ale naopak spousta dalších problémů přibyla. V tom novém Vademecu jsem se pokusil stáhnout PDF přílohu a klikání na tlačítko nedělalo vůbec nic a asi na desátý pokus to hodilo "Chyba 500". Před 14 dny u výsledků hledání nebyla vidět ani datace či místo, kterého se výsledek týká. Sice to tam už dodělali, ale to jsou takové samozřejmosti, u kterých bych čekal, že se nebude potřeba čekat, až tu funkcionalitu někdo bude požadovat, a pak se to tam případně dodělá.
Teď jsem schválně zkusil v ZAO vyhledávání - dal jsem matriky, našel jsem původce, který má matriky přes více stránek, vyplnil filtr "Specifický výběr matrik" a ve výsledcích skočil na druhou stránku. A filtr byl v tu chvíli celý vymazán, takže pokud bych chtěl nyní výsledek hledání zúžit např. dle časového rozmezí, tak kromě dat musím vyplnit vše znovu. Vyhledání sčítacích operátů dle data tam funguje správně. Vyhledávání v kartotékách dle data tam také funguje.