SOA Zámrsk - aktualizace

Kdo byl v jakém archivu, a jaké jsou Vaše zkušenosti? Jak jste byli spokojeni?

Re: SOA Zámrsk - aktualizace

Příspěvekod hanucha » čtv čer 26, 2014 23:18

hurá! konečněéééééééééééé :D jsem se dočkala Náchoda
Bádám hlavně v okresech Náchod, Rychnov n.Kn., Tábor, Pelhřimov, České Budějovice a Kroměříž
hanucha

Oblast pátrání: okresy: Náchod, Rychnov n.Kn., Tábor, Jindřichův Hradec, Č. Budějovice, Pelhřimov, Kroměříž

Příspěvekod Pichnat4 » pát čer 27, 2014 9:12

Působí to na mne trochu zvláštně. Oni zveřejnili nově digitalizované knihy, ale zároveň říkají, že ty co nemají odkazy ke stažení (jsou tedy již zdigitalizované), budou zveřejněny až jindy? Chápu to správně?
Pichnat4

Oblast pátrání: Rakovnicko, Lounsko, Žatecko, Berounsko, Rokycansko

Příspěvekod Ewka » pát čer 27, 2014 11:37

Pichnat4 píše:Působí to na mne trochu zvláštně. Oni zveřejnili nově digitalizované knihy, ale zároveň říkají, že ty co nemají odkazy ke stažení (jsou tedy již zdigitalizované), budou zveřejněny až jindy? Chápu to správně?

Přesně tak, mají to zdigitalizované, jen to nemají nahrané na serveru :), takže to během chvilky doplní ;) :)
Ewka

Oblast pátrání: Broumovsko, Policko, Náchodsko, Dobrušsko, Podřipsko

Příspěvekod Pichnat4 » pát čer 27, 2014 11:44

Ewka píše:
Pichnat4 píše:Působí to na mne trochu zvláštně. Oni zveřejnili nově digitalizované knihy, ale zároveň říkají, že ty co nemají odkazy ke stažení (jsou tedy již zdigitalizované), budou zveřejněny až jindy? Chápu to správně?

Přesně tak, mají to zdigitalizované, jen to nemají nahrané na serveru :), takže to během chvilky doplní ;) :)

Během chvilky :-D Píšou při příští aktualizaci. To znamená až zdigitalizují další věci, tak to pak teprve doplní? Jaký to má smysl nezveřejnit to teď, když to mají?
Pichnat4

Oblast pátrání: Rakovnicko, Lounsko, Žatecko, Berounsko, Rokycansko

Příspěvekod Ewka » pát čer 27, 2014 13:26

Pichnat4 píše:
Ewka píše:

Během chvilky :-D Píšou při příští aktualizaci. To znamená až zdigitalizují další věci, tak to pak teprve doplní? Jaký to má smysl nezveřejnit to teď, když to mají?

Podle mých informací je celé Broumovsko nafocené :) jen to asi nemají nahrané na serveru a vytvořené odkazy, takže teď budou jen doplňovat inventář o odkazy :)
Ewka

Oblast pátrání: Broumovsko, Policko, Náchodsko, Dobrušsko, Podřipsko

Příspěvekod Sagitarius » úte črc 01, 2014 21:04

Ewka píše:Podle mých informací je celé Broumovsko nafocené :) jen to asi nemají nahrané na serveru a vytvořené odkazy, takže teď budou jen doplňovat inventář o odkazy :)

Doufejme. :-)
Sagitarius

Oblast pátrání: Ústeckoorlicko (Dolní Dobrouč, Letohrad, Písečná, Dolní Čermná), Nové Město nad Metují (Lhota, Černčice, Krčín, Rychnovek, Dolní Poříčí) Velkomeziříčsko (Radostín, Netín, Záseka, Vídeň, H/D Bory) Praha, Berounsko
Rodokmen online: http://vanek.free.fr/Resources/Pohodni% ... /index.htm

Re:

Příspěvekod Appian » stř črc 02, 2014 2:58

:)
Naposledy upravil Appian dne stř kvě 18, 2016 5:43, celkově upraveno 1
Appian

Příspěvekod Sagitarius » stř črc 02, 2014 18:36

Appian píše:Ocekavam, ze dalsi aktualizace bude o Vanocich.

Huš!!! :-)
Sagitarius

Oblast pátrání: Ústeckoorlicko (Dolní Dobrouč, Letohrad, Písečná, Dolní Čermná), Nové Město nad Metují (Lhota, Černčice, Krčín, Rychnovek, Dolní Poříčí) Velkomeziříčsko (Radostín, Netín, Záseka, Vídeň, H/D Bory) Praha, Berounsko
Rodokmen online: http://vanek.free.fr/Resources/Pohodni% ... /index.htm

Příspěvekod Slunicko76 » stř črc 02, 2014 18:37

Kéž by to bylo i dřív než o Vánocích!
Pokud jsem to pochopila dobře, tak teď je na řadě Semilsko a na to čekááááám!
Slunicko76

Oblast pátrání: Semily, Kolín, Benátky nad Jizerou, Hořice, Hranice na Moravě, Ostrava, Polsko-Halič, Jevany, Konojedy,okolí České Skalice...

Příspěvekod hanucha » stř črc 09, 2014 22:35

Prosim, jde vam nekomu stahnout tato matrika? Mne se proste ne a nedari.. :-(

195.113.185.42:8083/106-00074.zip
Bádám hlavně v okresech Náchod, Rychnov n.Kn., Tábor, Pelhřimov, České Budějovice a Kroměříž
hanucha

Oblast pátrání: okresy: Náchod, Rychnov n.Kn., Tábor, Jindřichův Hradec, Č. Budějovice, Pelhřimov, Kroměříž

Příspěvekod stanley4 » čtv črc 10, 2014 6:23

hanucha píše:Prosim, jde vam nekomu stahnout tato matrika? Mne se proste ne a nedari.. :-(

sťahovanie beží - zatiaľ cca 20%, počkám do konca a dám vedieť

edit: stiahnuté, aj sa dá všetko prezerať... možno mali včera výpadok...
stanley4

Oblast pátrání: Uničovsko (Troubelice, Lipinka, Nová Hradečná, Libina)
SR - Horná Nitra, Liptov

Příspěvekod eMKa » čtv črc 10, 2014 9:36

Aktuálně z FB :-)

Státní oblastní archiv v Zámrsku, centrála Zámrsk
5 min ·

Na webových stránkách pod odkazem Matriky najdete čerstvě aktualizovanou MAPU digitalizovaných FARNOSTÍ (Sbírka matrik Východočeského kraje), jejichž matriky lze stahovat prostřednictvím našeho webu.
eMKa

Příspěvekod hanucha » čtv črc 10, 2014 13:21

stanley4 píše:
hanucha píše:Prosim, jde vam nekomu stahnout tato matrika? Mne se proste ne a nedari.. :-(

sťahovanie beží - zatiaľ cca 20%, počkám do konca a dám vedieť

edit: stiahnuté, aj sa dá všetko prezerať... možno mali včera výpadok...

Díky moc, dnes už mi to též jede, zjistila jsem že mi nejde stáhnout ani nic jiného.. Asi nějaký výpadek, a zrovna jsem tu matriku tolik potřebovala :?
hanucha

Příspěvekod eMKa » čtv črc 10, 2014 15:09

ještě jedno info, snad někoho (ne)potěší

Petr Hudík Dobrý den, pátrám v několika oblastech: Ochoz u Nasavrk, Opatovice u Světlé, Semín u Přelouče, Bohdaneč (ten kdysi prý spadal pod Ledeč).. Mohu se zeptat, zda něco z těchto oblastí bude v následující době zdigitalizováno? Děkuji
To se mi líbí · Odpovědět · 1 hod

Státní oblastní archiv v Zámrsku, centrála Zámrsk Zdigitalizovány budou všechny matriky. Vzhledem k rozhodnutí zapojit druhou kameru lze odhadovat, že koncem příštího roku (půjde-li to dobře )
To se mi líbí · 1 hod
eMKa

Příspěvekod Jirig » pon srp 04, 2014 20:09

Zdravím všechny badatele,
nemáte někdo prosím bližší info o digitalizaci matrik z oblasti Jilemnice, Víchové nad Jizerou, obecně Semilska a Vrchlabska? Našel jsem pouze matriky oddaných a úmrtí z přelomu 19.-20. století, což není moc :(

Díky za jakoukoli povzbuzující zprávu :)
ty, Giržik
Jirig

Oblast pátrání: Slezsko - Slatina, Stará Ves, Výškovice, Josefovice, Klimkovice, Ostrava, Bílovec
Morava - Bohuňovice, Lašťany, Trusovice
Polsko - Sobolów

PředchozíDalší

Zpět na O archivech