Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
Pichnat4 píše:Působí to na mne trochu zvláštně. Oni zveřejnili nově digitalizované knihy, ale zároveň říkají, že ty co nemají odkazy ke stažení (jsou tedy již zdigitalizované), budou zveřejněny až jindy? Chápu to správně?
Ewka píše:Pichnat4 píše:Působí to na mne trochu zvláštně. Oni zveřejnili nově digitalizované knihy, ale zároveň říkají, že ty co nemají odkazy ke stažení (jsou tedy již zdigitalizované), budou zveřejněny až jindy? Chápu to správně?
Přesně tak, mají to zdigitalizované, jen to nemají nahrané na serveru, takže to během chvilky doplní
![]()
Pichnat4 píše:Ewka píše:Pichnat4 píše:Působí to na mne trochu zvláštně. Oni zveřejnili nově digitalizované knihy, ale zároveň říkají, že ty co nemají odkazy ke stažení (jsou tedy již zdigitalizované), budou zveřejněny až jindy? Chápu to správně?
Přesně tak, mají to zdigitalizované, jen to nemají nahrané na serveru, takže to během chvilky doplní
![]()
Během chvilkyPíšou při příští aktualizaci. To znamená až zdigitalizují další věci, tak to pak teprve doplní? Jaký to má smysl nezveřejnit to teď, když to mají?
Ewka píše:Podle mých informací je celé Broumovsko nafocenéjen to asi nemají nahrané na serveru a vytvořené odkazy, takže teď budou jen doplňovat inventář o odkazy
Appian píše:Ocekavam, ze dalsi aktualizace bude o Vanocich.
sťahovanie beží - zatiaľ cca 20%, počkám do konca a dám vedieťhanucha píše:Prosim, jde vam nekomu stahnout tato matrika? Mne se proste ne a nedari..
195.113.185.42:8083/106-00074.zip
Státní oblastní archiv v Zámrsku, centrála Zámrsk
5 min ·
Na webových stránkách pod odkazem Matriky najdete čerstvě aktualizovanou MAPU digitalizovaných FARNOSTÍ (Sbírka matrik Východočeského kraje), jejichž matriky lze stahovat prostřednictvím našeho webu.
stanley4 píše:sťahovanie beží - zatiaľ cca 20%, počkám do konca a dám vedieťhanucha píše:Prosim, jde vam nekomu stahnout tato matrika? Mne se proste ne a nedari..
195.113.185.42:8083/106-00074.zip
edit: stiahnuté, aj sa dá všetko prezerať... možno mali včera výpadok...
Petr Hudík Dobrý den, pátrám v několika oblastech: Ochoz u Nasavrk, Opatovice u Světlé, Semín u Přelouče, Bohdaneč (ten kdysi prý spadal pod Ledeč).. Mohu se zeptat, zda něco z těchto oblastí bude v následující době zdigitalizováno? Děkuji
To se mi líbí · Odpovědět · 1 hod
Státní oblastní archiv v Zámrsku, centrála Zámrsk Zdigitalizovány budou všechny matriky. Vzhledem k rozhodnutí zapojit druhou kameru lze odhadovat, že koncem příštího roku (půjde-li to dobře )
To se mi líbí · 1 hod
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník