od Sil » sob úno 01, 2025 16:30
Moje body by asi vyžadovaly víc překopávání na jejich straně, ale tak pro jistotu:
- Asi nejvíc mi vadí jak si to udržuje nějakou tu sessionu pro prohližeč na pozadí, a když se člověk přepne do jiné knihy tak se mu přepnou i všechny ostatní taby jakmile třeba změní stranu. V důsledku toho taky třeba když člověk na jednom místě rozklikne detail, a na druhém tabu má vyhledávání a skočí na další prvek, tak mu to vlastně skočí do toho detailového pohledu taky... - nedělá na nové verzi
- Dost časté chyby během vyhledávání, člověk dostane kilometr dlouhý Java stack trace. Pak se většinou nejde vrátit zpátky, protože zase nějaká ta sessiona tím vyprší nebo co se stane a člověk tam chodí znovu. Alespoň mě se toto stává často (občasné chyby by mi nevadily...). - nepodařilo se mi zreprodukovat na nové verzi
- Ve výsledku vyhledávání mi u matrik chybí pole Původce. Často se stává, že daná obec spadala v čase pod různé, někdy ve stejnou dobu. A z těch výsledků to nejde poznat - až po rozkliknutí (resp. asi by se to dalo dešifrovat z té signatury když nad tím teď přemýšlím). Tohle řeším často tak, že filtruju rovnou podle původce, ale občas člověk ještě neví jakého chce a oni se mu tam ve výsledcích kombinujou knihy bez rozdílu.
- Říkám si jestli by to nemohli udělat tak aby to co je v URL tak je vždy permalink. Nový lidi tohle někdy mate a zjistí to docela pozdě, že vlastně nemají validní link...
- Zajimavý by bylo kdyby uměli u odkazu uložit i zoom a umístění na stránce - jako to má Třeboň. Nijak zásadní, spíš takový nice-to-have.
Naposledy upravil
Sil dne pon úno 03, 2025 16:29, celkově upraveno 1