Suhrada + Klobáska Jižní Čechy

Místo pro ty, kteří hledají konkrétní osobu nebo jen příjmení.
Pravidla fóra
Prosíme o dodržování následujících pravidel:

1. do sekce Příjmení v rodokmenech patří seznam příjmení, která se vyskytují ve vašem rodokmenu a hledáte "spřízněnou duši", která je má v rodokmenu také.
Např:
V rodokmenu mám:
Novák (Opava)
Novotný (Novojičínsko)
Nový (Ostrava a okolí)

2. do sekce Hledá se patří váš dotaz ohledně pátrání po konkrétním člověku nebo všeobecně o příjmení, které se vám nedaří najít a doufáte, že někdo jiný bude vědět.
Např:
Hledám Františku Novákovou narozenou v Praze 1854
nebo
Hledám Novotných a Nových z okolí Písku

3. sekce Původ příjmení, příjmení podobná se zabývá jazykovým, a nikoli místním, původem příjmení.

Díky za pochopení, ulehčíte tím hledání sobě i ostatním
(Při opakovaném vložení příspěvku do nesprávné sekce může být váš příspěvek smazán.)

Děkuji tímto: zrnkapísku

Suhrada + Klobáska Jižní Čechy

Příspěvekod BaraG » čtv bře 31, 2011 21:44

Dobrý den,
poradil by prosím někdo, kde se v Jižních Čechách vyskytují jména Suhrada a Klobáska.

Moc děkuji.
BaraG

Příspěvekod Milarka » pát dub 08, 2011 23:05

Měla bych na Strakonicku jednoho předka, po chalupě Koblása. Jedná se o období kol r. 1800.
Milarka

Příspěvekod BaraG » sob dub 09, 2011 0:06

Dobrý den,
děkuji za odpověď.
Já hledám konkrétně Josefa Suhradu (údajně pocházel z Vráže) a Barboru Klobáskovou (údajně pocházela z Malčic). V matrikách jsem našla narození jejich syna Jana v roce 1816 ve Vráži u Písku. Bohužel žádný jeho sourozenec se ve Vráži nenarodil. Josef a Barbora neměli svatbu ani v Malčicích ani ve Vráži. Prohledala jsem též okolní obce a farnosti ovšem bez úspěchu.
Vzhledem k tomu, že obě příjmení nejsou příliš častá snažím se zjistit, kde by se mohla ještě v Jižních Čechách vyskytovat.

Bára
BaraG

Zpět na Hledá se!