Galulois: Zkoušela jsem hledat Becha i Bocha, ale ani tady není vhodný kandidát. Každopádně děkuju za nápad.
Zora: Ano, hledala jsem i v jiných obcích v okolí, je to již všechno v jedné matrice (Chlum 02), která obsahuje všechny Vámi jmenované, kromě Nové Vsi, která vznikla zřejmě až později...
Také jsem, protože jméno Vít je poměrně málo obvyklé, zkoušela projet matriku narozených (Chlum 02) v letech 1704-1713 a hledala jsem , zda najdu alespoň někoho jménem Vít, ale také bez výsledku... (Jediné , co jsem našla zajímavého, je zápis, že 12.5.1706 bylo tak veliké zatmění na slunci, že až hvězdy na obloze bylo vidět ...

Jediné, co mne ještě napadá, je možnost, že se narodil ne v r. 1707, ale někdy v letech 1701-1703, protože zápisy v matrikách jsou pro narozené od r. 1654-1700 (Chlum 01) a od r. 1704-1757 (Chlum 02), ty chybějící roky se mi zatím nikde nepodařilo objevit, co jsem psala na archivy, tak zřejmě neexistují.
A zároveň mám takovou shodu okolností, že buď neměl žádné další sourozence, nebo se sem rodiče přistěhovali, narodil se zrovna v době, kdy chybí zápis v matrice a zas se stěhovali jinam....