Hledá se Josef Zázvorka Praha-Podolí

Místo pro ty, kteří hledají konkrétní osobu nebo jen příjmení.
Pravidla fóra
Prosíme o dodržování následujících pravidel:

1. do sekce Příjmení v rodokmenech patří seznam příjmení, která se vyskytují ve vašem rodokmenu a hledáte "spřízněnou duši", která je má v rodokmenu také.
Např:
V rodokmenu mám:
Novák (Opava)
Novotný (Novojičínsko)
Nový (Ostrava a okolí)

2. do sekce Hledá se patří váš dotaz ohledně pátrání po konkrétním člověku nebo všeobecně o příjmení, které se vám nedaří najít a doufáte, že někdo jiný bude vědět.
Např:
Hledám Františku Novákovou narozenou v Praze 1854
nebo
Hledám Novotných a Nových z okolí Písku

3. sekce Původ příjmení, příjmení podobná se zabývá jazykovým, a nikoli místním, původem příjmení.

Díky za pochopení, ulehčíte tím hledání sobě i ostatním
(Při opakovaném vložení příspěvku do nesprávné sekce může být váš příspěvek smazán.)

Děkuji tímto: zrnkapísku

Hledá se Josef Zázvorka Praha-Podolí

Příspěvekod milulanka » čtv led 15, 2015 20:41

Dobrý den, hledám bratra mého otce Václava Zázvorky ,který žil v novinářském domě v Praze-Podolí...

Onehdá psal příbuzný jistý mému bratru Tomáši Zázvorkovi dopis ,který ovšem jeho žena vyhodila :evil: ...

psal o tom že dohlédává příbuzné a byl to jistý Jiří Zázvorka z Prahy.

Tak prosím pokud máte někdo tušení, napište mi prosím bližší informace. Jinak já jsem žila v jižních čechách se svojí rodinou do roku 2013 ,dnes bydlím v okolí Vyškova ....mám tři bratry. Otec mého otce se jmenoval Josef Zázvorka a měl dva syny staršího Josefa, nevím ročník a mladšího mého otce r.1950. Děkuji za odpovědi Miluška :wink:
Naposledy upravil ozana dne čtv led 15, 2015 21:36, celkově upraveno 1
Důvod: přesun do správné sekce
milulanka

Oblast pátrání: Praha ,Podolí

Re: Hledá se Josef Zázvorka Praha-Podolí

Příspěvekod Pichnat4 » čtv led 15, 2015 21:31

Dobrý den,

dotaz patří spíše do sekce "Hledá se" a nebo do pořadu Pošta pro tebe.
Pichnat4

Oblast pátrání: Rakovnicko, Lounsko, Žatecko, Berounsko, Rokycansko

Příspěvekod Zora » čtv led 15, 2015 21:40

Zkusím zapátrat v paměti, chodil sem genealog, který bádal právě nad tímto jménem, bylo to snad okolí Plzně, snad i nějaká spojitost se Stelou Zázvorkovou, něco jsem mu dohledávala na netu. Snad nějaký pomníček, nebo nápis s tímto příjmením. Zkusím hledat, určitě se ozvu.
Vedla se tady debata o knězi, Zázvorka .Závorka a šlo o kancionál, nebo nějaké autorstvá církevních písní... No, snad najdu. Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod Zora » čtv led 15, 2015 21:45

search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=z%C3%A1zvorka&start=15

Je tam jméno - nick, lze poslat soukromou zprávu nebo přímo mejl. Ten pán byl moc příjemný, měl nesmírně mnoho pozjišťovaných informací , myslím, že jsme si i vyměnili nějaké mejlíky... ale obávám se, že adresu bych těžko dohledávala. Zkuste to přes fórum. Zora
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod Zora » pát led 16, 2015 18:31

Pro Milulanka:

Poslala jsem včera panu Zázvorkovi SZ (soukromou zprávu) ozval se. Buď tedy pošlete také SZ, nebo sem vložte nějaký kontakt, abyste se mohli spojit přímo. .
Zora
Zora

Zpět na Hledá se!