Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
kaiserj píše:Červeně označené jsou jména mojí hlavní rodokmenové větve, kterou mám propracovanou až do cca. 1700. Ale prosím o kontakt všechny, kteří pátrají v této oblasti, protože tady jsou všichni příbuzní![]()
Kaiser
Němec
Dufek
Herlík
Suda
Konop
Vogeltanz
Kotal
Kalenda
Randa
Rett
Vítek
Hruška
veverkahela píše:Dobrý den, Vítky máte odkud?
jirkabart píše:V rodokmenu v jedné z bočních větvích mám Antonii Štadlerovou, dceru Josefa Štadlera a Marie Fialové z Březí. Provdala se za Vojtěcha Bartičku narozeného v roce 1850 v Buči 1.
kaiserj píše:veverkahela píše:Dobrý den, Vítky máte odkud?
Jméno Vítek se pravděpodobně objevuje v Tlumačově u Domažlic.
kaiserj píše:jirkabart píše:V rodokmenu v jedné z bočních větvích mám Antonii Štadlerovou, dceru Josefa Štadlera a Marie Fialové z Březí. Provdala se za Vojtěcha Bartičku narozeného v roce 1850 v Buči 1.
Josefa Štádlera mám v rodokmenu narozeného 8.9.1834 ale nevím kde (pravděpodobně Svárkov nebo okolí) tuto část mám převzatou od jiného badatele.
kaiserj píše:Bělohradské mám také v rodokmenu, ale z Domažlic (Zuzana nar. 11.8.1747)
jirkabart píše:kaiserj píše:jirkabart píše:V rodokmenu v jedné z bočních větvích mám Antonii Štadlerovou, dceru Josefa Štadlera a Marie Fialové z Březí. Provdala se za Vojtěcha Bartičku narozeného v roce 1850 v Buči 1.
Josefa Štádlera mám v rodokmenu narozeného 8.9.1834 ale nevím kde (pravděpodobně Svárkov nebo okolí) tuto část mám převzatou od jiného badatele.
Záznam o narození Vámi zmiňovaného Josefa Štádlera najdete v matrice narozených Svárkova, fara Letiny: http://actapublica.eu/matriky/plzen/prohlizec/4996/?strana=50 - poslední záznam vpravo. Rod Štádlerů zatím však nesleduju, jsou to pro mě až příliš vzdálení příbuzní.Netuším ani, jak tento Josef Štádler má daleko k oněm Štádlerům z mého rodokmenu.
Zpět na Příjmení v rodokmenech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků