rád bych slyšel Vás názor na to, zda by bylo dobrý nápad přidat na fórum tag [spoiler]. Tento tag má podle mého výbornou funkci v tom, že případně rozsáhlé příspěvky, by mohl zpřehlednit.
Pro ty, kteří tento tag neznají, se pokusím jeho použití vysvětlit. Tag [spoiler] umožňuje zvolené celky příspěvku seskupit do bloku, které lze zabalit do jednoho řádku, který zobrazí tlačítko Ukázat/Skrýt + volitelně i textový popisek.
Uvedu příklad: U mého posledního vlákna jsem první příspěvek měl poměrně dlouhý leč dosti strukturovaný. Jeden "blok" příspěvku vypadal:
[VYŘEŠENO] Vpravo | Nahoře | 1. odstavec pod přehledem dobytka:
Desatku nedawa Žadneho, mimo Letnik 3 ms=
Panu fararžy Zahoržskymu, z gedne Každy
....
Slepiczy: 1 za.............................................6 ,,
A takovýchto bloků tam bylo několik. Pokud bych ale použil tag spoiler tak by to vypadalo takto:
- Kód: Vybrat vše
[spoiler title=(VYŘEŠENO) Vpravo | Nahoře | 1. odstavec pod přehledem dobytka]
[url=http://vademecum.soalitomerice.cz/vademecum/permalink?xid=F147A9A76BD511E4A0F87446A0B326F9&scan=153#scan153]Odkaz na snímek[/url]:
[quote][i]Desatku nedawa Žadneho, mimo Letnik [color=#FF0000]3 ms=[/color]
Panu fararžy Zahoržskymu, z gedne Každy
Krawy: 1/d. Zegd: Pržewarženeho masl[color=#FF0000]w[/color].
Auroku Platj Myl(ostive): Wrchnosti pržy S(va)tém
Hawle Tokyko Husy: 3. po 15 xr..................45 xr:
Slepiczy: 1 za.............................................6 ,,[/i]
[/quote]
[/spoiler]
A výstup by byl následovný (na horní části obrázku je zabalená varianta a dole je to zobrazené po kliknutí na tlačítko Ukázat):

Po technické stránce, nevím na jaké přesně verzi phpbb frčí tohle fórum, ale našel jsem pro tento účel rozšíření do phpBB s názvem Simple Spoiler BBCode, který vypadá jednoduše a poměrně rozumně a jsou tam varianty pro verze phpBB 3.2.7 a 3.3.0. Jediný drobná vada na kráse je, že to je ke stažení s popisky v angličtině a španělštině, ale to není žádný problém vyřešit. Stačí ve složce tohoto rozšíření Languages vytvořit vedle složek en a es složku cs - tedy čeština a do ní duplikovat soubory z angličtiny. Je to pár souborů s několika málo řetězci na přeložení, které bych případně klidně přeložil, ať s tím není tolik práce.
Pointa je, že by to třeba můj příspěvek podstatně opticky zkrátilo a zpřehlednilo a myslím, že by to mělo i širší potenciál i pro Vás.
Co vy na to?