Udělal jsem s MyHeritage velmi špatné zkušenosti. Podle mne je to podvodná firma. Koupil jsem 3 DNA kity pro rodinu.
Aktivovali jsme je "DNA Test with a 30-day Complete Free Trial" s tím, že nahlédnu do nabídky a předplatné ve zkušební době okamžitě zruším.
Ale co neudělali...
Během zkušební doby byly všechny tři účty v "my purchases" vedeny jako "free Basic plan" tedy jako jiná služba, než co jsem koupil, u níž nelze předplatné zrušit....
Ale přitom data jsem měl zpřístupněná k vyhledávání...
A přesně 30tý den po zakopení kitu mi strhli bez ptaní z PayPal 120EUR .... bez vysvětlování, bez jakéhokoli vyrozumění, nevím za co..
Sepisovat dopisy v angličtině a bránit se... psát na PayPal a na MyHeritage..... šílené
Tedy znemožnili sami ukončení předplatného v bezplatné zkušební době.
A hned začali cosi strhávat bez svolení z účtu. Ostatně k tomu jim uvedením účtu při přihlášení dáváte svolení, to je uvedeno ve smlouvě.
Uvedli tedy do "my purchases" jinou službu než jakou jsem koupil, tím pádem jiné dialogové okno bez tlačítka ukončení předplatného...
Takže podle návodu k ukončení předplatného ve zkušebním období nešlo najít kde je chyba.
Když by tam uvedli skutečně zakoupený "free trail", ukončit by to ve zkušební době šlo.
Podle mne to je záměrný fígl.
Jak dlouho čechovi vezme vyhledat kontakt na firmu a vysvětlit jim to v angličtině... spousta lidí to vzdá a obětuje 120 Eur.. A příští rok budou platit nejspíš znovu..
v rozporu se svými "Term of Conditions" u žádné z plateb neposlali ani vyúčtování na základě kterého bych věděl co vlastně účtují, za co peníze strhávají.
Jen pro představu - když někomu koupíte kit DNA a on si aktivuje předplatné bez vás za 199EUR ročně, budou to strhávat z účtu toho, kdo zakoupil DNA kit.
Pokud kit DNA dáte někomu cizímu... budete platit za něj.
Ve smlouvě si vyhrazují že částku za předplatné není pevná, mohou ji libovolně měnit. Nebudou tě o tom ani informaovat.
Kontakt na podporu jsem našel až po prohledání úplně všeho.....
Je skrytý aby to najít nešlo - v "Accessibility Statement" -
https://www.myheritage.com/accessibilityAccessible Customer Service
You can also contact our customer service center by using other methods available to you:
Send a message via email to
support@myheritage.comdalší kontakt je skrytý v Subscriptions & Payments / How can I renew my subscription?
sales@myheritage.com další maily jsou asi nepotřebné:
eurepresentative@myheritage.comprivacy@myheritage.comcopyright@myheritage.comopt-out@myheritage.comaccessibility@myheritage.comsales@myheritage.comNJDanielsLawRequest@myheritage.comlegaldepartment@myheritage.com dpo@myheritage.comPOPIAComplaints@inforegulator.org.zaPAIAComplaints@inforegulator.org.za