MyHeritage Family Tree Builder (FTB)

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

MyHeritage Family Tree Builder (FTB)

Příspěvekod Rozina » pon pro 15, 2008 23:01

Tak jsem zablokovaný program v počítači na jiné místo uložila, z internetu natáhla nový Family Tree Builder, ale ten uložený nenašla. Takový jsem EXPERT. Byla jsem dnes na svém bývalém pracovišti. Zástupce lesní správy mě chtěl pomoci a snažil se ho také najít a nenašel. Shodou okolností přijel z ředitelství správce sítě a ten ho našel. Prevít, ztratil původní značku MyHeritage (takový stromeček) a byl schován ve složce pouze pod názvem rodokmenu. Takže hurá vše je zachráněno. Mám tam přes 500 osob, ale zveřejňovat to již nebudu, protože roční úhrada i při 50% slevě je pro důchodce dost peněz.
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 484
Registrován: pon črc 31, 2006 12:17
Bydliště: Opočno

re

Příspěvekod Pavel M. » úte dub 14, 2009 21:41

Docela by mně zajímalo, jak vypadá v placené verzi zobrazení všech osob v rodokmenu do jednoho stromu.

Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Uživatelský avatar
Pavel M.
 
Příspěvky: 138
Registrován: úte říj 21, 2008 22:52
Bydliště: Zborovice

Příspěvekod Rozina » stř dub 15, 2009 12:03

To bohužel nemám, protože placenou verzi si jako důchodce nemohu teď dovolit.
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 484
Registrován: pon črc 31, 2006 12:17
Bydliště: Opočno

re

Příspěvekod Pavel M. » stř dub 15, 2009 19:37

Škoda, já jsem zase student, takže peněz nemám taky na rozdávání...
Uživatelský avatar
Pavel M.
 
Příspěvky: 138
Registrován: úte říj 21, 2008 22:52
Bydliště: Zborovice

Re: re

Příspěvekod carlos » čtv dub 16, 2009 18:49

Pavel M. píše:Škoda, já jsem zase student, takže peněz nemám taky na rozdávání...


Takže recept je : naučit se alespoň HTML a zveřejnit si to na inetu na free serverech sám. Není to tak těžké a uděláte si to dle svých představ. :lol:
Uživatelský avatar
carlos
 
Příspěvky: 759
Registrován: čtv kvě 10, 2007 16:39
Oblast pátrání: Liberecko, Semilsko, http://glaser.q.sweb.cz/ http://vlach.webz.cz http://zds-rochlice.webz.cz/

Příspěvekod Rozina » čtv dub 16, 2009 21:12

Copak mládež, ta si s tím poradí, ale co my starší, co jsme k počítači přišli až v pozdním věku. Zvláště když jsem počítačový antitalent.
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 484
Registrován: pon črc 31, 2006 12:17
Bydliště: Opočno

Re: re

Příspěvekod Kovarl » pát dub 17, 2009 9:09

carlos píše:Takže recept je : naučit se alespoň HTML a zveřejnit si to na inetu na free serverech sám. Není to tak těžké a uděláte si to dle svých představ. :lol:

No třeba já HTML umím, ale ručně bych to nedělal... třeba generování stránek jak to umí třeba Ancestry bych dělal rok (v databázi mám zatím asi 700 osob).
Pro generování stromu v HTML je snad použitelný tento on-line nástroj:
http://www.hlavka.cz/genealogicke-nastroje.php
Uživatelský avatar
Kovarl
 
Příspěvky: 68
Registrován: pon črc 31, 2006 12:57
Bydliště: Praha 11

Příspěvekod Ivana » pát dub 09, 2010 11:34

Hezký den, mám dotaz, kdo máte placenou verzi na MyHeritage, jak jste prováděli platbu? Chtěla jsem si zaplatit vyšší verzi, ale navedlo mne to na cizojazyčné stránky s platbou a tam jsem v koncích, nevím jak dál.
Ivana
 
Příspěvky: 204
Registrován: pon říj 26, 2009 10:30

Příspěvekod duros » pát dub 09, 2010 13:02

Ivana píše:Hezký den, mám dotaz, kdo máte placenou verzi na MyHeritage, jak jste prováděli platbu? Chtěla jsem si zaplatit vyšší verzi, ale navedlo mne to na cizojazyčné stránky s platbou a tam jsem v koncích, nevím jak dál.


Naspodu stranky mate vyberove policko metody platy (Method of payment), kde si vyberiete jeden zo sposobov platby - kreditnou alebo debetnou kartou, paypal-om, telefonom, alebo faxom. Aby ste mohli pokracovat dalej, musite vyplnit polia nad tym. Dalej som nepokracoval...ale redpokladam, zhe budu nasledovat instrukcie bud pre zadanie cisla karty, resp. ako pri platbe paypalom (ako bezne platenie cez intenet), resp. cez telefon, zrejme nejaky telefonny kontakt....
Uživatelský avatar
duros
 
Příspěvky: 845
Registrován: pát zář 04, 2009 23:06

Příspěvekod Zdenek » úte lis 30, 2010 18:26

Chtěl bych poprosit o radu. Rozhodl jsem se, že si zakoupím rozšíření MyHeritage na prémium.
Jenže jsem narazil na problém. Objednávací formulář je v angličtině, kterou neovládám. Našel by se tady někdo, kdo by mi s tím pomohl? :?: :?:
http://img24.eu/v.php?file=vt7430.jpg
Chtěl bych zaplatit pomocí internetbanking, nebo zítra osobně zajdu do banky.
Možná je to jednoduché, ale já opravdu nevím jak nato. :oops: :oops: Ale hlavně bych nerad přišel o peníze při nesprávném zadání. :shock: :shock:

Předem moc děkuji za radu
Zdeněk Olomouc
Naposledy upravil Zdenek dne úte lis 30, 2010 22:07, celkově upraveno 1
Zdenek
 
Příspěvky: 1131
Registrován: ned bře 29, 2009 20:58
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod duros » úte lis 30, 2010 19:00

Pre medzinarodny prevod (v banke) zvolte "Wire Transfer". Zobrazi sa Vam stranka s pozadovanymi udajmi, ktoru si vytlacite a podla nej vyplnite formular v banke na prevod. Ak by ste zvolili "Local Bank Transfer", tak by Vam to nepomohlo - Cechy tam nie su, rovnako ako ani SK. Predpokladam, ze telefonom, ci emailom to nechcete a kartami ...ja s tym tiez neviem narabat, ale ak to zvolite, budu vyzadovat cislo karty, resp. bezpecnostny kod (co by mali byt posledne tri cislice na karte - je tam navod).
Okrem toho, tam nemate este vyplnene polia adresu, mesto, PSC... bez toho Vas dalej nepusti.
Uživatelský avatar
duros
 
Příspěvky: 845
Registrován: pát zář 04, 2009 23:06

Příspěvekod Zdenek » úte lis 30, 2010 19:19

Moc děkuji za radu. Podařilo se. :D :D :D
Zítra zaběhnu do banky a zaplatím to. Jen ještě nevím, jestli se to aktualizuje samo, nebo mi pošlou nějaké informace jak pokračovat. Pokud to bude ten druhý případ, nevadilo by, kdybych zase poprosil o pomoc?

Ještě jednou dík
Zdeněk Olomouc
Zdenek
 
Příspěvky: 1131
Registrován: ned bře 29, 2009 20:58
Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Rozina » úte lis 30, 2010 20:08

Při převodu přímo v bance mě to stálo asi 400 Kč navíc. Pomocí karty přímo na intenetu to bylo během několika minut vyřízené, musela jsem mít, ale v bance povolen převod do zahraničí.
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 484
Registrován: pon črc 31, 2006 12:17
Bydliště: Opočno

Příspěvekod duros » úte lis 30, 2010 21:03

Zdenek píše:Moc děkuji za radu. Podařilo se. :D :D :D
Zítra zaběhnu do banky a zaplatím to. Jen ještě nevím, jestli se to aktualizuje samo, nebo mi pošlou nějaké informace jak pokračovat. Pokud to bude ten druhý případ, nevadilo by, kdybych zase poprosil o pomoc?

Ještě jednou dík
Zdeněk Olomouc


V pohode, ale ja som vyrozumel, ze si mate tie udaje vytlacit a s nimi ist do banky, ale upozornujem na skusenost p. Roziny....
Uživatelský avatar
duros
 
Příspěvky: 845
Registrován: pát zář 04, 2009 23:06

Příspěvekod Zdenek » úte lis 30, 2010 22:05

Ano. Vytisknuté to mám a v bance se určitě nějak domluvím. S tím poplatkem asi nic nenadělám.:cry: Na platbu kartou nemám odpovídající vybavení a ani netuším jak nato. Zítra se uvidí. :wink:

Zdeněk Olomouc
Zdenek
 
Příspěvky: 1131
Registrován: ned bře 29, 2009 20:58
Bydliště: Olomouc

Další

Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník