Vytvoření kompletního rodu

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

Vytvoření kompletního rodu

Příspěvekod Jaroslav Břeň » ned bře 19, 2017 19:44

Dobrý den,
hledám program, který mi umožní grafické zobrazení veškerých mích předkůa veškeré příbuzenstva i to vzdálené (bratrance, sestřenice, vzdálené tety atd.) U Myheritage jsem to našel, ale bohužel za poplatek. Nevíte o programu, který to také umožňuje zadarmo? Zkouším Legacy a acenstry (česká verze) ale bez úspěchu. Nerad bych došel do fáze, kdy vše budu komplikovaně tvořit např. v excelu :(

děkuju za pomoc
Jarda
Jaroslav Břeň
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon říj 19, 2015 13:39

Re: Vytvoření kompletního rodu

Příspěvekod Monika » ned bře 19, 2017 20:09

Nevím, jestli vašemu požadavku dobře rozumím, ale graf rozrodu by přece měl umět každný genealogický program. Já pro takový graf používám Ahnenblatt.
Uživatelský avatar
Monika
 
Příspěvky: 2890
Registrován: úte lis 18, 2014 2:11
Oblast pátrání: Lounsko, Slánsko, Kladensko, Rakovnicko, Nové Strašecí, Halič

Re: Vytvoření kompletního rodu

Příspěvekod Jaroslav Břeň » ned bře 19, 2017 20:47

Monika píše:Nevím, jestli vašemu požadavku dobře rozumím, ale graf rozrodu by přece měl umět každný genealogický program. Já pro takový graf používám Ahnenblatt.

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Myslím si, že jsem už u programu Legacy na to přišel. Šlo mi o to, abych v rodovém stromu měl veškeré příbuzenstvo.
Jaroslav Břeň
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon říj 19, 2015 13:39

Re: Vytvoření kompletního rodu

Příspěvekod marek.prichystal » pon bře 20, 2017 9:16

Na MyHeritage mi to šlo se základním účtem akorát přes webové rozhraní.
marek.prichystal
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 01, 2016 21:49

Re: Vytvoření kompletního rodu

Příspěvekod marcinko » čtv bře 30, 2017 18:55

Taky to řeším. V Ahnenblatt mám všechny lidi, jen musím dělat rodokmen od toho nejmladšího a u předků nastavit větší příbuzenský RDK. Ale když to vytisknu, jsou tam dost malý písmena, pomalu na lupu. A nikde jsem tam nenašel nastavování velikosti písma. V My Heritage to jde, ale zase tam nejdou v tý bezplatný verzi zobrazit všichni lidi. A když jsem v tom tisknul strom pantátovi a vyjel 3m dlouhý papír.
marcinko
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned bře 31, 2013 21:30

Re: Vytvoření kompletního rodu

Příspěvekod jardaepp » čtv bře 30, 2017 20:47

No ono to tak trochu v neplacené My Heritage jde. Výchozí osoba, kliknete např. na diagram předků - svislý a hned po zobrazení klik na Diagram "Vše v jednom" a vykreslí se toho hodně.
jardaepp
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned zář 25, 2011 9:14
Bydliště: Praha


Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník