Předplatné My Heritage

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod alsa » ned bře 29, 2015 18:23

Jak je to s Era kartou netuším, ale jinak se při zadávání platby zadá číslo karty a platba se strhne z účtu sama. Automatické obnovení se pak zruší někde v nastavení - v nastavení stránek nebo v moje nákupy (už si přesně nepamatuju, ale nebyl v tom problém...)
Zdraví A.
Uživatelský avatar
alsa
 
Příspěvky: 175
Registrován: ned pro 01, 2013 13:37
Bydliště: Praha
Oblast pátrání: Lysá nad Labem, Jasenná, Polanka (okr. Mor. Krumlov), Třešť, Čenkov, Buková, Řeznovice, Růžená, Stará Říše, Sedlatice, Hodice, Orlík nad Vltavou, Modlešovice, Jinín...

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » pon bře 30, 2015 11:37

Takže zaplatil sem akorat nikde nemůžu najít to abych odfajfknul to automatické prodloužení platby
mannowar
 
Příspěvky: 372
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod alsa » pon bře 30, 2015 23:25

Na stránkách vpravo nahoře je roletka u jména, po rozbalení - předposlední položka Moje nákupy, po kliknutí - nabídka vlevo Předplatná stránek, po výběru se na stránce objeví název stránky s předplatným a stručné info o stavu. Já tam mám i tlačítko rozšířit předplatné a myslím, že tam předtím byla nabídka na zastavení předplatného...
Uživatelský avatar
alsa
 
Příspěvky: 175
Registrován: ned pro 01, 2013 13:37
Bydliště: Praha
Oblast pátrání: Lysá nad Labem, Jasenná, Polanka (okr. Mor. Krumlov), Třešť, Čenkov, Buková, Řeznovice, Růžená, Stará Říše, Sedlatice, Hodice, Orlík nad Vltavou, Modlešovice, Jinín...

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » úte bře 31, 2015 15:07

Tam právě nic nemám ,no třeba se to objeví před vypršením každopádně díky
mannowar
 
Příspěvky: 372
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod lerak » čtv dub 02, 2015 18:41

Myslím, že nemusíte mít starost o automatické prodloužení platby. Když necháte kartu s povolením k platbě tak oni si sami strhnou. Když máte dost peněz tak o tom nemusíte ani vědět. :D
lerak
 
Příspěvky: 481
Registrován: čtv led 19, 2012 11:09

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Dagmar8 » čtv dub 02, 2015 19:40

Právě jsem ukončovala předplatné aby mi peníze nestrhli sami - to zrušení najdete, jak už vám zde někdo psal...moje nákupy..a vlevo kolonka předplatné stránek..tam vás to navede
ty Dáša
Uživatelský avatar
Dagmar8
 
Příspěvky: 995
Registrován: pát pro 13, 2013 15:37
Bydliště: Hradec Králové
Oblast pátrání: Slavkov u Brna, Vyškov, Humpolec, Jiřice a okolí, Hradec Králové, Praha, Pardubice, Rokytno,

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod kolsi » čtv led 28, 2016 11:35

Měl bych dotaz o předplatnému na MH. Plánuji na rok Premium, ale co se stane potom? Dvě související otázky:

1) Když budu mít ve stromě více jak 250 osob, budu moct po vypršení předplatného tyto osoby nadále upravovat, nebo se celý strom zablokuje a já už nebudu moct nic?
2) Premium má limit 2500 osob. Co když tento limit během roku nevyčerpám? Budu moct i nadále přidávat až do těch 2500 osob, a nebo po roce mám prostě smůlu?
Tomáš
Rodokmen: https://www.myheritage.cz/site-55200902/
Pátrání po rodu Ortcigr / Holtziger: viewtopic.php?f=5&t=28607
kolsi
 
Příspěvky: 465
Registrován: stř pro 16, 2015 12:32
Oblast pátrání: Teplicko, sev. Plzeňsko, Rokycansko, Podřipsko

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Viola » čtv led 28, 2016 12:34

Pokud byste chtěl Premium jen kvůli počtu osob v rodokmenu, tak to jde i bez toho Premium viz tady
viewtopic.php?f=34&t=19934&start=15
Viola
Uživatelský avatar
Viola
 
Příspěvky: 464
Registrován: úte srp 26, 2014 12:08
Bydliště: Olomouc
Oblast pátrání: Jižní Čechy > Marčovice, Milíkovice; Plzeň; Jižní Morava > Čechy pod Kosířem; Severní Čechy > Železný Brod

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod kolsi » čtv led 28, 2016 12:43

Jo jo, o tom jsem četl, proto právě i ta první otázka :) Když si vytvořím GEDCOM soubor, do kterého nahážu třeba 3000 nepojmenovaných/nepřiřazených lidí a uploaduju to na web, tak bych je tam pak mohl už bez omezení editovat/přiřazovat konkrétním jménům.

Ale celkem bych i rád měl možnost potvrzovat shody, nebo občas někoho kontaktovat.
Tomáš
Rodokmen: https://www.myheritage.cz/site-55200902/
Pátrání po rodu Ortcigr / Holtziger: viewtopic.php?f=5&t=28607
kolsi
 
Příspěvky: 465
Registrován: stř pro 16, 2015 12:32
Oblast pátrání: Teplicko, sev. Plzeňsko, Rokycansko, Podřipsko

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Zett » čtv led 28, 2016 14:11

kolsi píše:Měl bych dotaz o předplatnému na MH. Plánuji na rok Premium, ale co se stane potom? Dvě související otázky:

1) Když budu mít ve stromě více jak 250 osob, budu moct po vypršení předplatného tyto osoby nadále upravovat, nebo se celý strom zablokuje a já už nebudu moct nic?
2) Premium má limit 2500 osob. Co když tento limit během roku nevyčerpám? Budu moct i nadále přidávat až do těch 2500 osob, a nebo po roce mám prostě smůlu?


Já vím jedno, měl jsem premium a mám méně než 250 osob a po ukončení premia mi to nabízí opět jen premium nebo premium plus a k verzi basic se nemohu vrátit, prý jsou stránky zablokované...
Možná je to nějaká chyba v systému a s technickou podporou bych to vyřešil, ale kašlu na ně.

Z.
Zett
 
Příspěvky: 233
Registrován: ned zář 02, 2012 17:06
Oblast pátrání: Kyjovsko: Strážovice, Věteřov, Kelčany, Kostelec u Kyjova, Čeložnice, Hýsly, Labuty, Ježov, Vacenovice, Vlkoš, Skoronice
Kroměřížsko: Počenice-Tetětice
Vyškovsko: Drnovice

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod kolsi » čtv led 28, 2016 19:39

Pokud to není chyba systému, tak mi to přijde jako podraz, protože to pak člověka nutí platit pořád dál a dál. Já o tom přemýšlím spíš jenom pro začátek, aby mi to trochu ulehčilo to základní naplnění.

Mohl by mi někdo potvrdit, že když tam uploaduju GEDCOM soubor, který překročí limit, tak pak budu moct všechny osoby na webu normálně upravovat?
Tomáš
Rodokmen: https://www.myheritage.cz/site-55200902/
Pátrání po rodu Ortcigr / Holtziger: viewtopic.php?f=5&t=28607
kolsi
 
Příspěvky: 465
Registrován: stř pro 16, 2015 12:32
Oblast pátrání: Teplicko, sev. Plzeňsko, Rokycansko, Podřipsko

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod martin.foto » pát led 29, 2016 1:08

kolsi píše:Pokud to není chyba systému, tak mi to přijde jako podraz, protože to pak člověka nutí platit pořád dál a dál. Já o tom přemýšlím spíš jenom pro začátek, aby mi to trochu ulehčilo to základní naplnění.

Mohl by mi někdo potvrdit, že když tam uploaduju GEDCOM soubor, který překročí limit, tak pak budu moct všechny osoby na webu normálně upravovat?


A proc to na nejakem cvicnem rodokmenu, ktery pak pripadne zrusite neotestujete?
TY Martin
martin.foto
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon bře 17, 2014 1:47
Bydliště: Praha
Oblast pátrání: Praha, Lipník nad Bečvou, Pelhřimov, Blatná, Chotěšice, Mělník, Veltrusy, Chomutov, Nelahozeves, Přívlaka, Horní Bousov, Veltrusy, Kouřim, Žatec, Hluboš, Tábor, Čáslav

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod ozana » pát led 29, 2016 9:14

Myslím, že tam lze ten rozsáhlý GEDCOM strom překračující 250osob jen nahrát, ale ne editovat. Takže jediná aktualizace je nahrát tam novou verzi GEDCOM souboru.

Holt se předpokládá, že těch pár dolarů ročně jste schopen platit až do konce života, popřípadě se na tu částku složit v rámci rodiny. Akorát, že u nás je těch pár dolarů poměrně vysoká částka, kvůli rozdílům v platech.
Ožana neznamená ženu, přestože to kdysi velmi dávno bylo ženské křestní jméno
Uživatelský avatar
ozana
 
Příspěvky: 5139
Registrován: úte kvě 12, 2009 7:01
Bydliště: Petřvald
Oblast pátrání: Slezsko, Petřvald okr.Karviná, Šenov

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Viola » pát led 29, 2016 9:29

Zkusila jsem to a jde to. Mám tam nahráno 1250 osob, rovnou jako GEDCOM, nic neplatím a editovat údaje i přidávat a mazat osoby mi jde. Jen to nejde aktualizovat z FTB.
Viola
Uživatelský avatar
Viola
 
Příspěvky: 464
Registrován: úte srp 26, 2014 12:08
Bydliště: Olomouc
Oblast pátrání: Jižní Čechy > Marčovice, Milíkovice; Plzeň; Jižní Morava > Čechy pod Kosířem; Severní Čechy > Železný Brod

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod kolsi » pát led 29, 2016 9:48

martin.foto: to víte, raději se nejdřív zeptat, než pak řešit, že se mi ten web zablokoval :-D

Ale nakonec jsem to také zkusil a opravdu to jde, takže si naklikám v FTB třeba dalších 200 bezejmenných osob a pak už je na webu budu jenom upravovat, abych nemusel s každou změnou provádět export/import. Přidávat je ale nejde - to napíše, že jsem překročil limit.

Ani by mi nevadilo to předplatný zaplatit, kdybych měl jistotu, že i po vypršení bude vše fungovat. Další věc je, že když jsem se koukal, kolik chtějí, tak mi to psalo (po přepočtu) necelých 2000,- Kč/2 roky, ale když jsem dal pokračovat, tak ta částka vyskočila asi na 3200,- a to už mi přijde moc.
Tomáš
Rodokmen: https://www.myheritage.cz/site-55200902/
Pátrání po rodu Ortcigr / Holtziger: viewtopic.php?f=5&t=28607
kolsi
 
Příspěvky: 465
Registrován: stř pro 16, 2015 12:32
Oblast pátrání: Teplicko, sev. Plzeňsko, Rokycansko, Podřipsko

PředchozíDalší

Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník