Předplatné My Heritage

U nás používaný software. Kdo co používá, klady a zápory.

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod slabici » pon úno 22, 2016 19:34

Chtěla jsem si zaplatit na rok prémium, ale nějak jsem se uklikla a zaplatila datové předplatné. Nevíte někdo, jestli se to dá změnit? Psala jsem jim, ale support nějak moc nefunguje :(
Jana
Uživatelský avatar
slabici
 
Příspěvky: 76
Registrován: úte kvě 27, 2014 9:25
Oblast pátrání: Klatovy, Praha, Čáslav, Chotěboř

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Rigel » pát lis 04, 2016 21:06

Přidávám taky zkušenost o nechtěném prodloužení předplatného... Taky jsem zjistil, že se předplatné automaticky prodlužuje a co hůř - i automaticky platí :shock: . V podmínkách to je, ale ten přístup že oznámí až stržení částky a ne info že si chtějí strhnout částku je celkem nefér. Holt na něčem vydělávat asi musí... Každopádně jsem jim ihned napsal mail že chci předplatné zrušit a požádal o refundaci. Na to mi napsali že prosí o tel. číslo aby mohli poskytnout lepší servis :D Moje odpověď byla v duchu že po telefonu nic řešit nechci a taky bych za to mohl platit a taky že nechci žádnou dalši nabídku na jejich služby, jen trvám na vrácení prostředků. Napsali OK a celé se se to i s vrácením částky vyřešilo za cca 4 dny. Z 2700 mě ošidili asi o 44 Kč, respektive to bylo asi převodním kurzem, ale to už neřeším. Tak třeba to někomu pomůže.
Uživatelský avatar
Rigel
 
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 10, 2011 21:03
Bydliště: Hodonínsko

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod alt » sob lis 05, 2016 10:51

Nechci se nikoho dotknout, ale to, že se předplatné obnovuje automaticky je na MH napsáno dostatečně zřetelně.
Vždy se musím po zaplacení přihlásit do paypalu a zrušit to ručně.
Spíš mě štve, že se mi poprvé vůbec letos nepodařilo s nimi uhádat slevu - pokud se to někomu povedlo, dejte vědět jak. Platím bohužel ten nejdražší tarif.
alt
 
Příspěvky: 106
Registrován: čtv čer 14, 2012 18:08

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Rigel » sob lis 05, 2016 12:28

alt píše:Nechci se nikoho dotknout, ale to, že se předplatné obnovuje automaticky je na MH napsáno dostatečně zřetelně.

Není. Na rodinných stránkách je to v menu zahrabané celkem solidně. V emailu při první platbě píšou "Další platba bude účtována dne XXX na další rok." Což je sice pěkné, ale pod pojmem účtování si představuju něco jiného než že si bez předchozího oznámení strhnou z účtu v podstatě libovolnou částku.
Uživatelský avatar
Rigel
 
Příspěvky: 83
Registrován: pon říj 10, 2011 21:03
Bydliště: Hodonínsko

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » pát bře 31, 2017 16:54

Zdravím dnes mi skončilo předplatné ,čekal sem že se mi to normálně vrátí na bezplatnou verzi ale stránky mám mírně zamlžené a nejde nic dělat,když kliknu třeba na rodokmen objeví se tabulka že předplatné bylo ukončené,nevíte co s tím ? děkuji
mannowar
 
Příspěvky: 357
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Dagmar8 » pát bře 31, 2017 20:56

také jsem to měla takto, nemohla jsem nic doplnit, asi po týdnu se to vrátilo do původní podoby.
ty Dáša
Uživatelský avatar
Dagmar8
 
Příspěvky: 889
Registrován: pát pro 13, 2013 15:37
Bydliště: Hradec Králové
Oblast pátrání: Slavkov u Brna, Vyškov, Humpolec, Jiřice a okolí, Hradec Králové, Praha, Pardubice, Rokytno,

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » sob dub 01, 2017 8:21

děkuji
mannowar
 
Příspěvky: 357
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » sob dub 29, 2017 15:30

tak měsíc téměř uplynul a pořád nemůžu se strankami pracovat do bezplatné verze se to nevrátilo,pořad jen chcou at zaplatím,že předplatné vypršelo-jen prachy tahat by chtěli
mannowar
 
Příspěvky: 357
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » pon kvě 22, 2017 15:54

tak pořád nic ,prosím o radu -mám v rodokm kolem 1000osob a stránky po vypršení předplatného nelze používat(stále zamlžené) a nahoře v červenem pruho nápis ,,skončilo platnost stránek ,, a že si mám opět předplatit.Myslíte že by pomohlo kdybych vymazal celý gedkom a znovu ho pak nahrál a že by se stranky po vymazaní mohli spravit?
mannowar
 
Příspěvky: 357
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Zora » pon kvě 22, 2017 16:44

Nebude problém ve větším počtu osob - nad 250 ?

U toho se vyžaduje již předplatné....
Z
Uživatelský avatar
Zora
 
Příspěvky: 12109
Registrován: čtv kvě 31, 2012 15:01
Bydliště: Ivančice
Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » pon kvě 22, 2017 17:01

právě proto se ptám,ale kdysi když sem neměl předplatné a nahrál sem si do MH gedkom který měl víc ,jak 250 osob ,tak se nahral a stránky se daly použivat akorat se nedalo už přidat osoby,Později sem si dal předplatné,které již vypršelo ,ale stránky se nevratily do zakladních,Čekal sem že dal budu fungovat s tím ,že akorat nebudu moci již přidávat osoby to se bohužel ,ale nestalo a nejdou používat vubec
mannowar
 
Příspěvky: 357
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Zora » pon kvě 22, 2017 17:30

Řeknu to laicky - už Vás asi vyhmátli.... a vrátit to asi nepůjde.

Jestli jde udělat naprosto odlišný nový účet - netuším, zda se neověřuje nějaká identifikace IP adresa nebo tak nějak. Zkuste.
Zkuste - a hlavně, rozdělte si rodokmen na více částí, třeba podle prarodičů tak, aby počet osob nepřesáhl tu magickou hranici... Lze pod jedním názvem webových stránek - je tam kolonka vytvořit nový účet...

Vymazat gedcom? : to nevím, pokud stránky MH nereagují, asi těžko s nimi cokoliv uděláte...
Z
Uživatelský avatar
Zora
 
Příspěvky: 12109
Registrován: čtv kvě 31, 2012 15:01
Bydliště: Ivančice
Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod Homelessbar » pon kvě 22, 2017 18:49

Nebojte se používat to jde, já mám přes 10.000 osob a bez přeplatného. Nové osoby přidávám tak, že si nahraju celý nový ged soubor a starý smažu. Nedělá to žádný problém. Jen mne dostal jedna taková věc a to, že přišli na můj soukromý mobil, který jsem nikde neudával a volali mi právě z myheritage podle čísla. Jinak mi připadají celkem jako dobře organizovaná vymahačská organizace, kdy neustále zvedají poplatky nebo omezují jednotlivé účty. Celkově mi připadá dost blbé platit za to, že já jim poskytnu informace, kdy jejich nalezení stojí dost peněz a času a oni to přejedou přes srovnávací software, který mi vytvoří potencionální shody, které abych mohl využít jim musím zaplatit. Jenže tu nejtěžší práci a nejdražší odvedou právě jejich klienti, kteří nachází ty informace. Něco jiného je familysearch, kteří si ty peníze zaslouží, protože odvádí tu nejtěžší práci a to že skenují jednotlivé matriky a poskytují je dále archivům zadarmo.
Uživatelský avatar
Homelessbar
 
Příspěvky: 171
Registrován: ned lis 24, 2013 23:02
Oblast pátrání: Morava

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod mannowar » pon kvě 22, 2017 19:55

Vymazal sem celý rodokmen,ale stranky stale zamlžené.Takže budu asi muset smazat celý účet a založit nový akorat že tam nebudu mít rodinu a budu muset znovu otravovat s jejich registraci
mannowar
 
Příspěvky: 357
Registrován: ned zář 29, 2013 12:52
Bydliště: ostrava
Oblast pátrání: Tichá.Lichnov.Orlová

Re: Předplatné My Heritage

Příspěvekod kolsi » pon kvě 22, 2017 22:09

Nic nemažte a nezakládejte znova. Pokud Vám stačí, že Vaše stránky s rodokmenem budou fungovat jenom na Vašich počítačích, tak mohu poskytnout jednoduchý návod (pro Firefox), jak web "obnovit". Ono to vypršení předplatného totiž pouze přes stránku vykreslí zamlžení, ale jinak vše funguje jak má (tj. FTB, včetně synchronizace, funguje nadále; lze přidávat/editovat lidi; lze potvrzovat shody atd.).
Tomáš
Rodokmen: https://www.myheritage.cz/site-55200902/
Pátrání po rodu Ortcigr / Holtziger: viewtopic.php?f=5&t=28607
kolsi
 
Příspěvky: 385
Registrován: stř pro 16, 2015 12:32
Oblast pátrání: Teplicko, sev. Plzeňsko, Rokycansko, Podřipsko

PředchozíDalší

Zpět na Jaký software používáte?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: alenas a 1 návštěvník