Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
airdesigner píše:Prosím o dohledání příjmení Kosan ..obec Náry(i)sov u Příbrami. Děkuji.
Zora píše:Prosím zdvořile o vyhledání příjmení Kočí - obec Višňová
Obcí s tímto názvem je více, dnešní okres LIberec, JIndřichův Hradec, Příbram
Děkuji, Zora
Boneco píše:Dobrý den,
mohla bych Vás poprosti zda se v rule ( Jižní čechy ) najdou jmána Matoušek - Matouschek, Galačiny - Gallačiny - Kallačíni - Kalačini - Gallatschini a pak ještě Kollar - Kohlar - Kohllar a Oppolzer - Opolzer - Opolcr - Opolzr.
Předem Vám velice děkuji Ev
jirkakr píše:Dobrý den, děkuji za vyhledání Váchů.
Pokud by bylo možno, poprosil bych o vyhledání jména Kadlec (psáno v dřívějších Tkadlec), opět v Jihočeském kraji , Táborsko, opět asi u Milevska, možné obce asi Radkov, Balkova Lhota, Paseka, Knížata či Chalupy knížecí.....
Děkuji předem za ochotu, na revanš mám občas možnost nahlédnout do SPPV
Pajas píše:Dobrý den,
prosím o vyhledání informací k příjmení Dědouch. Moji předkové odešli na konci 19. století na Volyni a já se již delší dobu snažím najít stopu po jejich původu, nevím totiž přesně, odkud na svou cestu odešli, v úvahu připadá RakovnickoPředem děkuji za snahu, budu vděčný za jakoukoliv informaci.
petanhuda píše:Dobrý den, mohl bych poprosit o vyhledání příjmení Hudík? ztratil jsem jejich stopu kolem roku 1835 v Opatovicích (u Světlé nad Sázavou), nějaké další větve by měli být v obci Řeplice, Hetlín, Kovářov, Vlčí Habřina a Valy nad Labem.
- Ještě z těchto míst pátrám po příjmení Moravec (zasekl jsem se kolem roku 1889 v obci Semín u Pardubic).. Děkuji mnohokrát...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník