Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
genealog píše:Dobrý den,
mohl byste mi prosím zjistit, zdali se v okrese Klatovy vyskytoval Kubař? (snad obec Kovčín?). Pokud ano, napsal byste i kolik měl polí a dobytka? Děkuji.
Mariepol píše:Dobry den,chtela bych vas pozadat o vyhledani v kourimske sekci nasledujici jmena:Frantisek Minichtheler-Nemcice, Frantisek Škrle -Hoštice a pripadne Terezie Škrle roz. Šípova z Nemetic.moc dekuji.Marie Polednikova
astronom píše:Dobrý deň,
poprosím o informáciu či
v Hradeckých zväzkoch , presnejšie miesto neviem(hladám možnosti) nebol zapísaný Vakrčka(Vakrcka).
genealog píše:Dobrý den,
mohl bych poprosit, zdali byste se mě podíval na Vostrého z Mlýnského Struhadla, okr. Klatovy, zdali je zapsán v Berní rule. Pokud ano, prosím napište mi kolik měl polí a dobytka. Moc děkuji.
LucieZach píše:Mohla bych poprosit, zda se vyskytuje v Plzeňské berní rule příjmení Zach a Červenka? Děkuji mnohokrát, Lucie Zachová
Látal píše:Prosím o vyhledání jména Látal - Penčice, Lazníky okr. Přerov.
Děkuji A. Látal
ruzena112 píše:Dobrý den,
moc prosím o vyhledání zda se někde v BR vyskytuje příjmení Lugert.
Předem děkuji.
Zora píše:Prosím o vyhledání příjmení Gulda (Kulda). Děkuji, Zora
dasado píše:Dobrý den, mohla bych poprosit u vyhledání jména Karl a Hofman (Velhartice, Sušice, ...).
Děkuji moc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník