Fórum pro příznivce genealogie. Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další.
airdesigner píše:S tim prejmenovanim to zkusim, hodne lidi si po valce menilo jmena, hlavne v letech 47-49. Ono kdyz se clovek treba jmenoval Willy Rittig tak by to mel u kadrovačky hodne tezky!
Jinak k prezivsim, mohu kontaktovat ZNO, alu musim jeste overit zda se neprejmenovali a nevystoupili zid. viry., coz si prave v matrice doctu. Oba jsou narozeni pred 100 lety, 1914 a 1915, na prvni se pocka) par mesicu kdy to muze byt k dispozici. Na dalsi zkusim kontaktovat matriku, zda by mi nejak nepomohli. Jen nevim kam se presne obratit, treba na pi. Matusikovou...u pani Turkove jde zjistit informace i u osob ktere jiz neziji, zda byli a do kdy?
Karolina Vernerova píše:v databazi KT na webu? (holocaust.cz) nebo přímo té, co mají v muzeu....
na webu jsou jen Ti, co nepřežili...
Karolina Vernerova píše:paní Matušíková je asi velmi zaneprázdněná, takže neodpovídá (mně), ale paní Turková se mi koukala do dbáze členů... boužel Vám neumím říct, co všechno tam vidí, ale to zjistíte snadno sám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků