Jde o tu samou osobu?

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

Re: Jde o tu samou osobu?

Příspěvekod Pichnat4 » úte říj 29, 2013 12:23

máculka píše:S podobu vám sice neporadím, ale moji dva prapradědové byli také legionáři, jeden se vrátil hned po válce z Itálie a druhý i se svým synem z Ruska až v r. 1921. V databázi legionářů jsem našla jen toho syna, o dědech nic. A přesto tam určitě byli, protože si můj dědeček pamatuje jak mu o tom ten jeho děda vypravoval kdykoliv chtěl. A babička to samé se svým dědou. Zatím jsem po tom nijak zvlášť víc nepátrala, beru to jako fakt že tam byli.

Důvodem může být skartace dokumentů vojenského archivu.
Pichnat4

Oblast pátrání: Rakovnicko, Lounsko, Žatecko, Berounsko, Rokycansko

Příspěvekod Brasl » stř říj 30, 2013 7:52

Air15 píše:Ale u té hromadné fotky obdivuji váš rozpoznávací talent

Existuje klávesová zkratka, možná ji neznáte a bude se někomu hodit.
Přidržet klávesu Ctrl a k ní plus (+) nebo mínus(-). Zvětší se obsah okna prohlížeče, jako lupa, jen se to potom musí vrátit zpět (tak počítat zmáčknutí, ze začátku).
Ta fotka není tak hrozná, a já nemám rozpoznávací schopnost větší nežli většina ostatních lidí. :wink:
Brasl

Příspěvekod Air15 » stř říj 30, 2013 19:34

Tu zkratku znám :-) , a obličeje jsem také zkoumal, ale ani tak bych nedokázal určit z té fotky jednoho konkrétního člověka, to spíš jsem jsem mohl jenom tipovat podle kníru...
Air15

Oblast pátrání: Úhonice, Drahelčice, Lidice, Loděnice u Prahy, Chrustenice, Rudná u Prahy (Dušníky, Hořelice), Chýně, Horoměřice,

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi