Příčina úmrtí-docela vyschl????

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

Re: Příčina úmrtí-docela vyschl????

Příspěvekod Zora » pon úno 04, 2013 19:58

Naopak, díky za zajímavůstku :-)))
A co se týče PC - inu, dost často sloužíme my jim a ne ony nám :-))) Zora
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod Radix » pon úno 04, 2013 20:07

stále se mi v odkazu zobrazovala stránka č.1

Otevřete tu stránku a v adresním řádku přepište na konci číslo 1 na aktuální číslo stránky. Pak bude stránka sedět. To pro příště.
Dávám to sem přímo.
Přílohy
2u74uw0.jpg
2u74uw0.jpg (144.95 KiB) Zobrazeno 1668 krát
Radix

Příspěvekod powery » pon úno 04, 2013 20:37

Asi vodník
powery

Oblast pátrání: Pelhřimov, Louka, Ostojkovice, Lažínky, Lhotice, Mladoňovice, Stračovská Lhota, Jackov, Podolí - Jemnice, Moravské Budějovice, Slavíkovice, Ilnice (Il'nycja), Počátky, Kdousov, Vranín

Příspěvekod Lenkae » pon úno 04, 2013 20:48

Stále se učím, díky :)
Lenkae

Oblast pátrání: Janovice u Polné,Polná, Sirákov//Dolní Dobrouč, Nasavrky u Chocně//Žďár Nad Orlicí, Chotiv//Dubicko, Bohuslavice, Zvole, Hněvkov, Příkazy, Olomouc //

Příspěvekod Karolina Vernerova » úte úno 05, 2013 0:03

sešel věkem- vypadal jako že sesychá- usychá? prostě se mu svraštěla kůže a tak vypadal sešle? pohubnul a ano- myslím, že rakovina je taky dobrá cesta....
TY Karolina
Karolina Vernerova

Oblast pátrání: Katolíci: Praha, Prachaticko, Teplice ----> Mělník, Slaný, Turnovsko až k Ještědu, Příbramsko, Sedlčansko, Rudník
Židé: Tábor, Votice, Klatovy, Heřmanův Městec, u Pelhřimova, Praha, Příbramsko

Příspěvekod Martin Jílek » úte úno 05, 2013 8:11

Co takhle nahlédnout (pokud existuje) do ohledacího lístku?Jinak je to vše jen spekulace a odhad.
Martin Jílek

Oblast pátrání: Šumperk, Telč, Mrákotín, Studená a okolí

Příspěvekod Zora » úte úno 05, 2013 8:20

Myslím, že tazatelce ani tak nešlo o nemoc jako takovou, ale o způsob zápisu.. A obávám se, že většina chorob, které vedou k takovému konci, nebyla na počátku 20. století známá, viz třeba svalová dystrofie... Berme to jako zajímavůstku - formu zápisu. Z
Zora

Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části

Příspěvekod Lenkae » úte úno 05, 2013 8:50

Zorko tak nějak, zajímalo mne, jestli se s takovým úmrtím už někdo setkal.Je mi jasné, že to může znamenat spousty nemocí, a nikdy se nedozvím, co to bylo.
Kdyby se s tím ale někdo setkal a věděl navíc, co konkrétně tomu člověku bylo, bylo by to fajn, přestože ani tak by to nemuselo znamenat stejnou diagnozu.
Já si v první chvíli představila takového hodně vrásčitého sešlého hubeného stařečka, u kterého prostě nevěděli, na co zemřel :)
Lenkae

Oblast pátrání: Janovice u Polné,Polná, Sirákov//Dolní Dobrouč, Nasavrky u Chocně//Žďár Nad Orlicí, Chotiv//Dubicko, Bohuslavice, Zvole, Hněvkov, Příkazy, Olomouc //

Příspěvekod Karolina Vernerova » úte úno 05, 2013 8:58

Lenko, souhlasim s Vami :-) Zase mi tu chybi nejake tlacitko- Palec nahoru nebo To se mi libi...... Jenze tohle forum je tak super, ze tohle je zanedbatelna malickost.
TY Karolina
Karolina Vernerova

Oblast pátrání: Katolíci: Praha, Prachaticko, Teplice ----> Mělník, Slaný, Turnovsko až k Ještědu, Příbramsko, Sedlčansko, Rudník
Židé: Tábor, Votice, Klatovy, Heřmanův Městec, u Pelhřimova, Praha, Příbramsko

Příspěvekod duros » úte úno 05, 2013 12:31

Lenkae píše:Zorko tak nějak, zajímalo mne, jestli se s takovým úmrtím už někdo setkal.Je mi jasné, že to může znamenat spousty nemocí, a nikdy se nedozvím, co to bylo.
Kdyby se s tím ale někdo setkal a věděl navíc, co konkrétně tomu člověku bylo, bylo by to fajn, přestože ani tak by to nemuselo znamenat stejnou diagnozu.
Já si v první chvíli představila takového hodně vrásčitého sešlého hubeného stařečka, u kterého prostě nevěděli, na co zemřel :)

Ma to vo svojom rodokmeni napr. pan Lubomir Novy: http://www.lubomirnovy.eu/NewRod/person/person857.htm
duros

Příspěvekod Lenkae » úte úno 05, 2013 13:40

Děkuji, tam je to o to zajímavější, že šlo o maličké dítě, pokud jsem dobře koukala.
Lenkae

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi