Nedá se dohledat sňatek

Kdo co neví a chtěl by vědět, může sem napsat a doufat, že mu někdo odpoví.

Re: Nedá se dohledat sňatek

Příspěvekod stanley4 » čtv pro 27, 2012 21:36

Ewka píše:Určitě napište, koho a co hledáte - ale také se zeptejte na matriky z Hovězí, které jsou stále na úřadě :)

presne tak, napíšte kto ste a čo presne potrebujete, ochotná matrikárka Vám ten zápis možno prepíše - osobne s tým mám dobré skúsenosti... ;)
stanley4

Oblast pátrání: Uničovsko (Troubelice, Lipinka, Nová Hradečná, Libina)
SR - Horná Nitra, Liptov

Příspěvekod RitterQa » čtv pro 27, 2012 21:40

Martin Jílek píše:Tak mě to nedalo!Tady narození Jana snad je to on 4.zápis vpravo č.173: http://matriky.archives.cz/matriky_lite ... 2588%29%29

Skutečně to vypadá na něho, jen mi nesedí ten sňatek, jelikož jeho manželkou byla Anna roz. Tomancová. Leda, že se na stará kolena rozvedl a poté se znova oženil :D, což by asi nejspíš mohlo možná být napsáno u 1. sňatku, ale to už jen tipuju. Ani nechci přemýšlet nad tím, že by Josef měl 2 syny - Jany :D.
Jinak tentokrát už Vám mám opravdu za co děkovat :).
PŘÍJMENÍ V MÉM RODOKMENU: Bazala, Bosáková, Fajkusová, Hromadová, Jašek, Kamenická, Modrovič, Toman (Tomanec), (aktualizováno 26.10.2015)
RitterQa

Oblast pátrání: Dolné Držkovce (SK), Hovězí, Ostrava, Piešťany (SK), Sokolovce (SK), Trnava (SK), Velký Báb (SK), Vsetín

Příspěvekod Martin Jílek » čtv pro 27, 2012 21:47

RitterQa píše:
Martin Jílek píše:Tak mě to nedalo!Tady narození Jana snad je to on 4.zápis vpravo č.173: http://matriky.archives.cz/matriky_lite ... 2588%29%29

Skutečně to vypadá na něho, jen mi nesedí ten sňatek, jelikož jeho manželkou byla Anna roz. Tomancová. Leda, že se na stará kolena rozvedl a poté se znova oženil :D, což by asi nejspíš mohlo možná být napsáno u 1. sňatku, ale to už jen tipuju. Ani nechci přemýšlet nad tím, že by Josef měl 2 syny - Jany :D.
Jinak tentokrát už Vám mám opravdu za co děkovat :).

Nejspíš byl dvakrát ženatý jména sedí :-) Děkovat netřeba :-)
Hezký večer
Martin Jílek

Oblast pátrání: Šumperk, Telč, Mrákotín, Studená a okolí

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi