chtela bych zacit rodokmen, ale vubec nevim jak na to.
Jsem adoptovana, takze informaci o mych biologickych rodicich (a dalsich pribuznych) mam velmi limitovane. Navic ziji v zahranici, takze osobni navsteva jednotlivych matrik/archivu neni mozna.
Jedine informace, ktere mam je jmeno meho otce + cele datum narozeni + misto narozeni + priblizny rok umrti + misto umrti. Dale znam jmena obou jeho sourozencu, jmena obou jeho rodicu (vcetne rodneho prijmeni jeho matky), ale nevim data ani mista narozeni, svatby ani umrti.
O matce vim jmeno (vcetne prijmeni za svobodna) + cele datum narozeni + misto narozeni. Jeste by mela byt na zivu, ale nevim to jiste. Datum/misto svatby ani rozvodu (mych rodicu) nevim. O matcine rodine vim jen jmena jejich rodicu (vsetne babiccina prijmeni za svobodna) a den a mesic narozeni (ale ne roky) obou. Vim, ze oba pravdepodobne pochazeli z vesnic na Trebicsku (kazdy z jine vesnice)...
Zkousela jsem hleda v matrikach co jsou na internetu, ale bohuzel se mi nedari najit zaznamy o narozeni ani jednoho z mych rodicu (ani o otcove umrti), protoze vetsina zaznamu konci kolem roku 1930 (v te dobe jeste nebyli mi rodice na svete). A protoze neznam data/mista snatku jejich rodicu, nedari se mi najit jejich data/mista narozeni...
Prosim poradte.
Dekuji