MAGEO

Úplně volně, ale prosím slušně. Než něco napíšete, rozmyslete si, jestli tím někoho nenaštvete.

MAGEO

Příspěvekod Rozina » čtv kvě 29, 2008 19:50

Již asi dva dny se nemohu dostat na MAGEO, nevíte proč?
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 485
Registrován: pon črc 31, 2006 11:17
Bydliště: Opočno

Příspěvekod Raven » čtv kvě 29, 2008 21:30

Stránky MAGEO jdou otevřít bez problémů, takže chyba bude u Vás. Jaký používáte prohlížeč a jakou chybu Vám hlásí?
Raven
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 12, 2006 20:08
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod Rozina » pát kvě 30, 2008 6:39

Internet Explorer. Hlásí pouze, že nemůže stránku zobrazit. Nikdy jsem neměla žádné potíže až nyní.
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 485
Registrován: pon črc 31, 2006 11:17
Bydliště: Opočno

Příspěvekod VLVOJTA » pát kvě 30, 2008 11:10

Rózina: Mě to dělá v práci taky, doma ale na Mageo může bez jakýchkolikv problémů.
V mém případě to ale bude firemní restrikce. :-(
Uživatelský avatar
VLVOJTA
 
Příspěvky: 151
Registrován: pon srp 07, 2006 18:10
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Pavel Hrneček » pát kvě 30, 2008 14:53

Není tam třeba ten problém PROXY SERVER, nebo IE. Zkusil bych Firefox
Uživatelský avatar
Pavel Hrneček
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon zář 11, 2006 19:12
Bydliště: Dvůr Králové nad Labem

Příspěvekod Jerry » pát kvě 30, 2008 15:22

Taky se mi to stalo, měl jsem odkaz na adresu www.mageo.com a přestala mi fungovat, pak jsem zkusilto najít přes vyhledávač a našlo mi to www.mageo.cz tak se chce podívat pod jakou koncovkou se snažím přihlásit, .com asi přestala fungovat.
Jerry
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř srp 02, 2006 20:06
Bydliště: Přerov

Příspěvekod Pavel Hrneček » pát kvě 30, 2008 20:19

je to tak mageo.com nefunguje
Uživatelský avatar
Pavel Hrneček
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon zář 11, 2006 19:12
Bydliště: Dvůr Králové nad Labem

Příspěvekod Rozina » pát kvě 30, 2008 20:22

Díky. Zkusím to.
Uživatelský avatar
Rozina
 
Příspěvky: 485
Registrován: pon črc 31, 2006 11:17
Bydliště: Opočno

Příspěvekod VLVOJTA » ned čer 01, 2008 21:59

No, to jsou mi věci. :-) Firma nám kdysi dávno ucvaka přístup na www.mageo.cz a já ve firmě chodil na MAGEO přes www.mageo.com a až teď jsem se dozvěděl, že www.mageo.com skončilo činnost. Takže to nebyla další zbytečná aktivita naší firmy, ale ukončení provozu na www.mageo.com. :-)
Uživatelský avatar
VLVOJTA
 
Příspěvky: 151
Registrován: pon srp 07, 2006 18:10
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod VLVOJTA » stř čer 04, 2008 13:00

čistě pro informaci http://www.mageo.com už zase funguje. :-)
Uživatelský avatar
VLVOJTA
 
Příspěvky: 151
Registrován: pon srp 07, 2006 18:10
Bydliště: Hradec Králové


Zpět na Úplně volně - ale slušně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník