Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části
Oblast pátrání: Ivančice a okolí, Brno-Zábrdovice, jižně od Brna, Tišnovsko, Vysočina-Žďár, Křižanov, Velkobítešsko, Náměšťsko, z části Třebíč, mlynářské rody na řekách Jihlava, Oslava, matriky Rakousko z části
těžko říct - vydal se na dráhu vojenského lékaře a měl syna stejného jména, našel jsem tenhle nekrolog Quotvultdea ml. (+13.1.1940, 27 let, takže * cca 1912-1913)
Ve farnosti Horní Heřmanice (SOA HK) jsem narazil na docela častý výskyt jména Zepherin. Přijde mi to hodně podobné jako Severín, ale nikde jsem nenašel potvrzení že by to bylo totéž. Nevíte někdo?
Oblast pátrání: Ústeckoorlicko (Dolní Dobrouč, Letohrad, Písečná, Dolní Čermná), Nové Město nad Metují (Lhota, Černčice, Krčín, Rychnovek, Dolní Poříčí) Velkomeziříčsko (Radostín, Netín, Záseka, Vídeň, H/D Bory) Praha, Berounsko